Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Ole Conrad Kondrup på Coach.dk

Medlem siden

28-11-2010

Ole Conrad Kondrup

Ledelseskonsulent, psykoterapeut og coach

Specialer

Business Coaching, Erhvervscoaching, Karriere, Ledelse, Mentaltræning, Stress

Themsvej 38B

8240 Risskov

20492936

20492936

20492936 Hjemmeside

Protreptik/Samtalekunst

Det handler om værdiafklaring gennem en meningsfuld samtale, så du føler dig stærk og afklaring på dit beslutningsgrundlag. Herfra er der mange veje videre. Din dagsorden er min opgave.

Supervision

Er du psykoterapeut, sygeplejerske, læge, advokat, arkitekt, ingeniør, pædagog, lærer, leder, forstander? Har du brug for sparring i dit professionelle virke eller i din work-life balance. Så er supervision et godt alternativ til coaching og terapi. Supervision handler om at øge kvaliteten af din faglighed og dine beslutninger i privatlivet.

Coaching

Samtaler om nutiden og fremtiden, om at sætte mål, om at fjerne forhindringer. Dine mål er centrum for vores samtaler og du vil blive både udfordret og styrket i dine overvejelser om fremtiden. Du vil opleve at blive stærk kvalificeret til at træffe dine egne valg.

Psykoterapi

Samtaler om følelser, sindet, tankerne og alle de værdifulde erfaringer du har med i livet. Det handler om at gøre det levede liv til din styrke. Her håndteres alt fra mobning og krænkelser til ambitioner, overvægt, rygning, drømme og frihed.

4MAT - en naturlig metode til læringsprocesser

4MAT er en metode til at hjælpe mennesker med at forstå deres egen læringsstil og andres. Det er en metode, der giver opskriften på, hvordan du kan undervise, kommunikere og formidle på en måde, der sikrer at dit budskab kommer igennem til alle de forskellige læringsstile - også når de er samlet i en gruppe/klasse. 4MAT er en dyb- og samtidig let implementerbar metode, der er skalerbar og derfor brugbar i alle læringssammenhænge.

Krisestyring

Rescue Management handler om at standse en ulykke, sikre værdier, skaffe sig et overblik, organisere de nødvendige modforanstaltninger og tilkalde de rette eksperter. Rescue Management adskiller sig fra Early Warning ved at skaden er sket. Og har det til fælles med alle andre ledelsesprincipper; at jo tidligere indsats jo bedre resultat.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev