Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Pernille Plantener på Coach.dk

Medlem siden

14-09-2016

Pernille Plantener

Forbundet med dig selv, andre og verden

Specialer

Familie & Relationer

Vissemosevej 14

4673 Rødvig Stevns

25432921

25432921

25432921 Hjemmeside

Jeg tror på mirakler; mit eget liv er beviset. Jeg har forladt det fængsel, som først en spiseforstyrrelse og senere et psykisk og fysisk voldeligt ægteskab føltes som. Jeg er fredeligt skilt fra min eksmand og gift igen, og lever min livslange drøm, der omfatter at hjælpe andre til et liv i værdighed og med sunde relationer.

Jeg tilbyder en vifte af processer, blandt andet dyb empati og tidsrejser - forvandling af din skam og gamle byrder til nutidig 'ejet' sårbarhed og kreativitet, og opløsning af uønskede relationelle mønstre, så du kan føle dig godt tilpas sammen med din mor, dine søskende, børn, partner og på din arbejdsplads.

Med baggrund i økologisk landbrug blev jeg først certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation, dernæst certificeret Transformational Coach med PCC-akkreditering og certificeret naturterapeut, og har sideløbende uddannet mig inden for psykotraumatologi, neurobiologi og er certificeret Resonant Healing Practitioner med Sarah Peyton, for hvem jeg organiserer kurser. I min værktøjskasse finder du også Internal Family Systems, familieopstillinger, Zen-coaching, kropsbevidsthed, gestalt-arbejde, alt iblandet varme, venlighed og anerkendelse.

Siden 2013 har jeg ernæret mig ved coaching og afholdelse af kurser. Jeg underviser på den internationale, anerkendte coach-uddannelse Coaching For Transformation i USA, Europa og Indien, samt på en række kurser rundt om i Europa. Desuden har jeg fungeret som konfliktmægler hos Rigspolitiet i fem år og tilbyder private mæglinger.

Mere om hvad jeg tilbyder private her og hvordan jeg transformerer arbejdskulturen i virksomheder her.

Book en gratis 30 minutters strategi-session med mig her.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev