Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Henrik Povlsen på Coach.dk

Medlem siden

18-08-2016

Henrik Povlsen

ProjektCoaching, Stress- & ErhvervsCoaching

Specialer

Business Coaching, Erhvervscoaching, Ledelse, Medarbejdere & Teams, Personlig Udvikling, Stress

Sundheds Centret Park Alle 156, 1.sal

2605 Brøndby

24242389

24242389

24242389 Hjemmeside

Med mig vil du få en sparringspartner og coach, med mere end 23 års erfaring indenfor projektledelse, programledelse, porteføljestyring og personaleledelse i både private og offentlige organisationer. Ligeledes har jeg arbejdet som coach siden 2008.

Jeg er uddannet som Kognitiv coach, NLP master og træner (underviser i NLP på højeste niveau), samt stress coach. Dernæst har jeg studeret psykologi på University of Toronto (Canada).

Jeg har en Cand.merc i datalogi, en HD i organisation og ledelse. Jeg studere ligeledes Cand.Soc.HRM (Sociologi) på CBS med speciale i motivation og belønningsledelse. Ligeledes har jeg en CBA og en MiniMBA fra AROS v/professor Steen Hildebrandt, så min teoretiske bagage skulle være helt i top. 

Min erhvervserfaring er fra forskellige konsulenthuse som både konsulent, projektleder og personaleleder. Jeg har rejst og boet og arbejdet i USA, Grønland og Schweiz samt de nordiske lande. Både Danmark, Sverige, Norge og Finland. 

Mit fokus er udvikling af organisationer, teams og mennesker. Store som små. 

Jeg arbejder med mennesker hver dag, og ser potentialet i den enkelte. Jeg glæder mig over at se mennesker omkring mig vokse og glæde sig over flytte sig.

Er du erhvervskunde og ønsker ProjektCoaching, en Mentorrolle og/eller assistance til facilitering af møder eller workshops findes informationer her.

Projektarbejdet og særligt projektlederen, er ofte i en stress-situation. Hjælpen kommer sjældent naturligt indefra. Men faktisk sidder vi alle selv med de rigtige løsninger. Ofte handler det om, at vi ikke kan se løsningen med samme indstilling, som har skabt problemet. Det hele bliver ofte lidt sløret.

Med coaching fra én som har været i de fleste situationer igennem +23 år som projektleder, leder og konsulent i det private, samt offentlige, bliver dialogen fokuseret om dine udfordringer og løsninger.   

Vi har alle små eller store sider af os selv, som vi ikke altid er lige stolte af. Løsningen bliver ofte, at vi ikke ønsker at belyse det, og derfor stikker de ofte hovedet i busken; "Ude af syne, ude af sind". Men desværre dukker skyggesiderne frem igen. Den rigtige løsning er at få håndteret dem, så du kan komme videre, med udfordringer som giver værdi til dit liv.

---------

Er du stressramt, eller pårørende til en stressramt - som enten ikke anerkender det, eller ikke har overskud til at arbejde sig ud sin stress - så er der hjælp at hente fra én som tidligere selv har været der, hvor det gør ondt. 

Med hjælp fra den Metakognitive og kognitive terapi, samt en kuffert fuld af værktøjer der alle er afprøvet på egen krop og sind, får du komme videre og igennem stressen. 

Som StressCoach er jeg specialiseret i at hjælpe personer, som er kommet lidt for langt ud af en af livets små stier, og som gerne vil tilbage på sporet. Læs mere om Stresshåndtering og Coaching her på siden. Hjælpen er ikke længere væk, end en telefonsamtale

Hvorfor vente til senere, hvis du kan opleve værdien allerede nu?

---------

Jeg har de korrekte certificeringer indenfor alle niveauer indenfor ledelse, implementering og særligt CM (Change Management) som fokuserer på forandringer i den enkelte medarbejder, gruppen/teamet, organisationen, der gør forskellen på succes og katastrofe.    

Besøg min hjemmeside http://www.nlphenrik.dk og læs min blog.
Skulle du have spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte mig
på +45 2424 2389.

Jeg kommer ikke kun med en kuffert fyldt af resultater, men også med en kuffert fyldt med værktøjer, spørgsmål, erfaringer og kompetencer, der gør det muligt for os i samarbejde, at skabe de ønskede resultater.

Som erhvervskunde mødes vi på jeres adresse(r) eller efter aftale. Jeg er til rådighed i hele landet og udlandet. Jeg fakturere ikke transport indenfor storkøbenhavn. 

Og vi aftaler transportform og pris derudover. 

Og som privat kunde kan vi mødes her; 

Læge og sundhedscentret på Park Alle 156 1.sal, 2605 Brøndby

 

Eller der, hvor du føler dig tryg og vil indgå i en åben dialog. 

Ring på +45 2424 2389 

eller skriv nlphenrik@gmail.com for en aftale. 

 

De bedste hilsner

Henrik Povlsen

NLP-, Systemisk-, Kognitiv-, Team-, Projekt- og StressCoach
Specialist indenfor ProjectCoaching, Forandringsledelse, Stressbehandling & forebyggelse samt  Trivsel og Konflikthåndtering i organisationer.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev