Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Rikke Sørensen Rye på Coach.dk

Medlem siden

21-09-2021

Rikke Sørensen Rye

Life & Business Coach

Specialer

Work / Life balance

Stjernedalen 11

4300 Holbæk

60606759

60606759

60606759 Hjemmeside

Jeg brænder for at inspirere og se mennesker vokse og stå stærkt i sig selv. Min passion og drivkraft er at hjælpe mennesker med at frigøre det potentiale, som de allerede har. At skabe en bevidsthed om deres egne styrker og ressourcer, så de får kompetencen til at kunne tage ansvar og frigøre sig fra deres autopilot og tage styringen selv.

Jeg ved, at små skridt skaber store resultater, og jeg hjælper dig med at finde de skridt, som er rigtige og overskuelige for dig, så du bliver mere fri, som den du er – både privat og på arbejde.

Fundamentet i min tankegang er, at vi alle har de kompetencer og ressourcer der skal til for, at vi kan opnå de mål vi har - både privat og professionelt.

Min mission er at udvikle mennesker og støtte dem i at leve deres liv i overensstemmelse med dem de er. At hjælpe dem med at finde og udnytte det store potentiale, som er skjult for dem.

Genkender du, at du fra tid til anden ikke når det, som du gerne vil? Og at du føler dig låst fast uden rigtig at kunne sætte ord på, hvad der er galt, og hvad du skal gøre anderledes? Og kan du genkende, at du liv bare kører på autopilot?

Lad mig med det samme slå fast, at du er ikke alene. Vi har brugt mange år på at tilpasse os kulturen og normerne i skolen, på arbejdspladsen, og i samfundet – at definere vores rolle på arbejde og privat. Og nogle gange, sker det, at vi kommer væk fra dét, der virkelig betyder noget for os.

Forstil dig, at du vågner op, og du ved lige præcis, hvor du gerne vil være i dit liv. Du forstår, hvad du har brug for, og hvordan du træder ind og tager din plads i livet. Du ved, hvordan du ved hjælp af enkle små skridt og værktøjer kan navigere udenom din egen modstand og andres holdninger og påvirkninger.

Dét kan jeg hjælpe dig med. Coaching er dit helt eget rum med mulighed for at kunne være nysgerrig på dig selv og gå på opdagelse i, hvilke nye veje du kan tage.

I et coachingforløb, sætter jeg fuld fokus på dig og dine behov og står klar til at støtte og hjælpe dig. Jeg lover dig, at jeg vil være nærværende, ufordømmende og på en positiv og kærlig måde guide dig ind til kernen i dig. Du er eksperten i dit liv, og jeg er eksperten i at styre dig igennem processen og forløbet. Derfor kræver det heller ingen forberedelse til vores samtale, som foregår over Teams, Zoom eller anden online platform. En coaching session tager mellem 60-90 minutter.

Er du  nysgerrig, men i tvivl om, hvorvidt coaching er det rigtige for dig, så kontakt mig og få en snak – det er både uforpligtende og helt gratis.

Du er også velkommen på på min hjemmeside, som har jeg sammen med min samarbejdspartner Vibeke Krarup-Jensen: www.kraruprye.dk.

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig og til at se dig tage de skridt, som giver dig højere livskvalitet og glæde i dit liv.

De varmeste hilsner

Rikke

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev