Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Sebbastian Naerbout på Coach.dk

Medlem siden

23-04-2020

Sebbastian Naerbout

Vil du også kunne yde dit bedste?

Specialer

Business Coaching

Madumvej 58B

2610 RØDOVRE

21561428

21561428

21561428 Hjemmeside

At kunne præstere på højt niveau - og blive ved med det - kræver at mange enkeltdele fungerer sammen i harmoni. Ofte er det enkle små ting der gør hele forskellen, men at de er enkle betyder ikke at de er lette at implementere...

Hvad enten du er atlet eller leder, specialist eller bare ambitiøs, så ved du at situationer og opgaver nogle gange kræver mere af dig end du tror du kan mønstre. Du kender sikkert også følelsen af ikke at slå til, af at tvivle på om du gør det rigtige eller om du overhovedet kan lykkes. Det er situationer og perioder som disse der kan løfte dig til helt nye niveauer af resultater, eller efterlade dig tvivlende og usikker. 

Uanset om vi har fokus på din ledelse, præstationer, arbejdspres, selvledelse, motivation, arbejdsglæde, stresshåndtering hjælper jeg dig med at finde rytmen så du kan holde tempoet og tage kontrollen tilbage.

Første skridt er altid at du opnår klarhed omkring de faktorer der bærer dig fremad og dem som holder dig tilbage. Vi arbejder med styrker og motivation, og jeg trækker på både psykologi, filosofi, adfærdsdesign samt mange års erfaring som leder og fra stillinger hvor jeg har skulle præstere på kommando igennem længere tid og hvor jeg også har stødt panden mod en mur og mødt mine egne begrænsninger og dæmoner... Min tilgang er praktisk og konkret, og vi arbejder med mindset, strukturer, vaner, planlægning, kommunikation og fremtoning, samt med dine billeder af succes.

Mine kunder tæller både små selvstændige erhvervsdrivende og store multinationale selskaber og jeg påtager mig alle opgaver hvor menneskelig adfærd kan skabe bedre resultater. I gennem det seneste årti har jeg hjulpet talrige ledere, specialister og teams med at optimere deres personlige og professionelle resultater og har blandet andet stået i spidsen for udviklingen af Sustainable High-Performance programmer i Finanssektoren. 

Certificet: Jeg er certificeret Executive & Team coach både Marshal Goldsmith (US) og Certificeret Leadership Coach fra Global Coach Group (EU). Jeg har derudover en master i kommunikation og ledelse samt mange års erfaring med selv at præstere og fremme præstationer i andre. 

Garanteret:

  • Uafhængig: Den største og eneste interesse er at du når dine mål og bliver en succes. Derfor er jeg uafhængig og upartisk i alle henseender.
  • Oprigtig: Jeg tilbyder en oprigtig refleksion af den situation du befinder dig i, og hjælper dig med at gøre den til en succes. 
  • Diskret: Nogle emner er svære at diskutere, fordi de stikker dybt både personligt og professionelt. Derfor er diskretion og fortrolighed en altid selvfølge. 
  • Professionel: Jeg påtager mig kun opgaver hvor jeg ved at jeg kan gøre en positiv og mærkbar forskel. Min indsats og professionalisme er altid garanteret.

 

Læs mere på https://naerbout.com eller kontakt mig på sebbastiane@naerbout.com eller 21561428 for en uforpligtende og gratis sparringssamtale.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev