Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Signe Ulnits på Coach.dk

Medlem siden

06-07-2021

Signe Ulnits

Transformativ Coach

Specialer

Personlig Udvikling

Græskevej, 10

4780 Stege

26701618

26701618

26701618 Hjemmeside

Jeg tror på at alle mennesker rummer et enormt potentiale. Vi har bare brug for andres hjælp til at få øje på det. Når vi ikke udfolder os som de fantastiske væsener vi er, skyldes det at vi hænger fast i gamle mønstre og vaner, fortællinger om os selv og verden, og ikke mindst (ubevidst) frygt.

Min opgave som coach er at tage dig med på en opdagelsesrejse i dit eget sind. Når du opdager og integrerer hele dig selv, åbner der sig automatisk nye muligheder og større frihed op. Jeg står for at skabe et trygt rum, hvor der er plads til hvad der end opstår. Jeg både støtter dig og presser dig, altid på en nærværende måde, så du kan føle dig tryg i processen.

Jeg bruger den kognitive transformative metode samt skyggearbejde. Jeg kan hjælpe dig med at gå så dybt du selv ønsker, fordi jeg selv er gået dybt i mit eget indsigtsarbejde. 

En session varer typisk op til 75 minutter.

Jeg har en faglig baggrund som ergoterapeut, og har i mange år arbejdet med mennesker med hjerneskade. Det har givet mig en unik evne til at hvile i svære emner som livet/døden, tab af identitet og kriser i relationer. Jeg har desuden 20 års erfaring i arbejde med selvindsigt gennem meditation, og arbejdet mig selv gennem alt hvad livet nu engang byder på. 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev