Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Signe Ulnits på Coach.dk

Medlem siden

06-07-2021

Signe Ulnits

Personlig Coach

Specialer

Personlig Udvikling

Storegade 38

4780 Stege

26701618

26701618

26701618 Hjemmeside
Jeg tror på, at vi som mennesker bedst udvikler os i samspil med andre. At ønske udvikling og forandring er et sårbart sted og stå, så jeg lægger vægt på at coaching skal være trygt og du skal føle dig rummet som menneske. Jeg vil gerne se mine klienter oprigtigt vokse som mennesker, derfor kan jeg være udfordrende i min coaching stil - men altid baseret på at jeg ser et smukt potentiale i mine klienter, der har brug for et kærligt skub til at folde sig ud.
 
Jeg tror på selvindsigt er vejen til et lykkeligt liv. Ikke forstået som at du skal være hurtigere, bedre, optimere dig selv hele tiden. Det handler om gradvist at give slip på de vaner og forestillinger om dig selv, der binder dig til en tilværelse du egentligt ikke ønsker. Du kan meget mere end du tror, hvis du tør give slip på din frygt og negative ideer om dig selv. 
 
Praktisk
En coaching session varer typisk 60 minutter, og kan enten finde sted online/telefonisk eller i mit lokale på Storegade 38, 4780 Stege (Møn). Det er fantastiske omgivelser, med rig mulighed for at gå en tur langs vandet bagefter. Det er muligt, at komme langt ned i ét emne på en session. Ønsker du at arbejde dybdegående med din personlige udvikling, vil jeg dog altid anbefale et længere forløb.
 
Coaching på Storegade 38  Huset hvor forskellige behandlere holder til
 
 
Signe Ulnits

Jeg bruger Mindjuice' Transformative Coaching, og arbejder med at bryde gamle vaner, frygt og skygger, der står i vejen for at du kan leve det liv, du ønsker. Skyggearbejde og små meditative metoder, er et vigtigt element, der sikrer at du får brudt dine mønstre indefra. Mange mennesker har bevæget sig så langt fra deres eget hjerte, at de har svært ved at mørke egne ønsker og behov, her indlægger jeg små øvelser og giver metoder der kan bruges dagligt bagefter. Min intention er, at yde hjælp til selvhjælp.

Jeg har en faglig baggrund som ergoterapeut, og har i mange år arbejdet med mennesker med hjerneskade. Det har givet mig en unik evne til at hvile i svære emner som livet/døden, tab af identitet og kriser i relationer. Jeg har desuden 20 års erfaring i arbejde med selvindsigt gennem buddistisk meditation, og arbejdet mig selv gennem alt hvad livet nu engang byder på.

www.signeulnits.dk

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev