Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Snorre Andersen på Coach.dk

Medlem siden

23-08-2018

Snorre Andersen

Udvikling af lederes mønstre og relationer

Specialer

Ledelse

Østerbrogade 116

2100 København Ø

60378063

60378063

60378063 Hjemmeside

Andre siger:

"Snorre er nok det bedste kursus, jeg nogensinde har været på :) Mine lederrelationer er på kort tid blevet bedre. Ikke bare den ene relation, vi har arbejdet med, men nærmest alle relationer både privat og på job. "

"Jeg har lært så meget af dig og vores samtaler. Jeg føler, at jeg kan dele mine hemmeligste og grimmeste sider med dig. Du har simpelt hen gjort mig til en meget bedre leder. Og jeg er slet ikke færdig."

"Snorre er lidt af et vidundermiddel - ting kommer bare til at virke, når han har været inde over. Hvis jeg kunne, ville jeg nok sparre med ham om alle udfordringer."

"Jeg var lidt skeptisk over for coaching som begreb til at starte med, men hvor er jeg dog glad for at have haft Snorre inde over. Det har betydet alverden for mig arbejdsmæssigt. Og egentlig også privat".

"Snorre er en slags åbner - han ser mennesket og vader lige ind i det. Du er vadet lige ind i mit ledelsesliv. Og du har været en vidunderlig hjælp med din evne til at se igennem de udfordringer, jeg har (haft), og hjælpe mig med at løse dem."

____________

Jeg er 47 år og underviser til daglig ledere, rådgivere og bestyrelser inden for temaer som tillidsskabelse, konflikter, forhandling, reel lytning, rådgivning, at få andre til noget, motivation og kommunikation. Min baggrund er som chef for op til 100+ medarbejdere med stor uddannelsesmæssig bredde - det har ikke gjort mig mig til ekspert, men jeg er blevet god til at forstå komplekse problemer og skabe en enkel tilgang til løsning.

Min profil: Jeg er tillidsfuld og varm som person, meget til stede, men også meget direkte. Min styrke er nok, at jeg er særlig god til at finde frem til udfordringens kerne: Det er afgørende vigtigt for rigtigt at kunne hjælpe, men også for at forstå de tanke- og adfærdsmønstre, der ligger bag behovet. Og så kan jeg holde på hemeligheder resten af livet.

For mig er coaching ikke noget rart ord - men det virker bedre end langvarige kurser. Coaching i min form er både noget terapeutisk & praktisk, hvor vi graver ind til kernen af en udfordring og finder praktiske HANDLINGER hos os selv, der kan afhjælpe en situation skridt for skridt. Under vores udfordringer ligger næsten altid noget relationelt: Skjulte konflikter, faste tanke- og adfærdsmønstre, måder at kommunikere på. Men der ligger også noget praktisk, vi kan gøre for at løse dem op.

Jeg er handlingsorienteret og går gerne hele vejen for at skabe små, men effektfulde, daglige forandringer: Vi behøver ikke at ændre hele verden for at opnå det, vi gerne vil. Én ting ad gangen er ofte rigeligt, hvis det skal ændres varigt med succes.

Jeg har coachet og rådgivet over 100 ledere, mellemledere, men også medarbejdere og privatpersoner. Ved behov kan jeg formidle kontakt til en, der har en sammenlignelig kontekst som dig for at høre, hvordan det er at have mig som sparringspartner og coach.

Baggrund: I dag er jeg rådgiver og ledercoach for primært privatansatte ledere, ejerledere, bestyrelser men også en del offentlige ledere. Jeg underviser også ledere og konsulenter i rådgivning, ledelse, konflikthåndtering og at gøre andre gode. Tidligere har jeg selv været leder for 150 medarbejdere og arbejdet med ledelse igennem 25 år.

Hjemmeside: www.snorreandersen.dk

LinkedIn: www.linkedin.com/in/snorreandersen 

For ledere i administrative afdelinger: www.rådgiv.dk

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev