Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Sofia Beha på Coach.dk

Medlem siden

07-11-2006

Sofia Beha

Coach, kususleder og forfatter

Specialer

Business Coaching, Drømme & Ønsker, Forretningsudvikling, Life Coaching, Personlig Udvikling, Skole & Uddannelse

Godthåbsvej 6a, baghuset

2000 Frederiksberg

70223592

70223592

70223592 Hjemmeside

Sofia Manning er coach, kursusleder og forfatter, og har de seneste år gjort sig internationalt bemærket med sit talent og sine fremragende resultater inden for både undervisning og coaching. 

Sofia er født og opvokset i Danmark, men rejste i 1999 til USA for at uddanne sig til coach hos Anthony Robbins - en af verdens førende autoriteter inden for coaching. Hun arbejdede efterfølgende for Anthony Robbins som Europæisk Koordinator, og blev anerkendt som en af de ledende coaches i hans firma.

 

Sideløbende grundlagde Sofia Manning virksomheden Manning Inspire, der gennem årene er blevet Nordens største udbyder af coachinguddannelser. De sidste 8 år har hun uddannet et stort antal coaches og afholdt kurser i USA og Europa med det formål at hjælpe andre mennesker med at udleve deres fulde potentiale.Sofia har bidraget med artikler i bl.a. Børsen og Berlingske Tidende, og medvirkede som coach i DR2-dokumentaren Et bedre liv. Hun var i 2008 coach i det ugentlige radioprogram Coaching på P1 med Sofia Manning på Danmarks Radio, hvor hun blandt andet coachede lytterne.

Siden 2004 har Sofia været lifecoach i ALT for damerne, hvor hun giver sine bedste råd og værktøjer til bladets læsere og deler ud af sin erfaring som coach. Sofia udgør sammen med Christian Stadil og Sune Bang Karrierepanelet i Go´morgen Danmark på TV2, hvor de debatterer problemstillinger i forhold til karriere og arbejdsliv. Sofia Manning har udgivet bestsellererne 'Coaching – det handler om at stille de rigtige spørgsmål' og 'Hvad venter du egentlig på?', og har gennem årene skrevet adskillige bidrag til bøger om coaching og selvudvikling.


Du kan læse mere om Sofia Manning på:
www.sofiamanning.com

www.facebook.com/Sofia.Manning.Inspire

http://www.youtube.com/sofiamanning
 

www.hvadventerduegentligpaa.com

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev