Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Søs Bromose på Coach.dk

Medlem siden

16-02-2021

Søs Bromose

Livstilscoach

Specialer

Life Coaching

Porsevænget

8361 Hasselager

60517247

60517247

60517247 Hjemmeside

Årsagen til at opsøge en lifecoach kan være mange. Fælles for dem alle er ønsket om at finde mening i det der sker lige nu og her, eller meningen med hvorfor man agere som man gør, og ønsket om at udvikle sig som menneske. 

Min coachform bygger på et positivt livssyn og arbejder med ressourcer og positive erfaringer frem for at grave sig ned i svagheder, mislykkede løsningsforsøg og negative oplevelser.

Jeg arbejder med at udvikle menneskers fulde potentiale og lader mennesker genopdage de sider i dem selv som de gennem mange år har glemt eller gemt væk og som har medført stress og mistrivsel. Arbejder ud fra en positiv psykologisk og selvkærlig tankegang, hvor jeg inddrager arbejdet med vores personlige styrker og ligeledes vores skygger, teorien som Psykiateren C. G. Jung udviklede.

Når jeg får spørgsmålet hvorfor jeg er blevet coach, så er svaret som, når folk spørger mig om, hvorfor jeg er blevet buddhist – fordi det føles rigtigt! Livet handler om at plante et frø og få det til at gro. Hvis ikke det lykkes må man plante et nyt!

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev