Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Stine Abell på Coach.dk

Medlem siden

19-08-2008

Stine Abell

Abell Coaching & Udvikling

Specialer

Work / Life balance

Behandlerkollektivet Holger Danskes Vej 3 A-B

2000 Frederiksberg

60716705

60716705

60716705 Hjemmeside

Hos mig får du en nærværende coach som med de rigtige spørgsmål kan hjælpe dig til nye indsigter og udvikling. Jeg tager afsæt i positiv psykologi og NLP i min coaching.

Et stærkt værktøj er VIA styrke-testen, et system som klassificerer og rangordner 24 specifikke menneskelige styrker. Kender du dine top styrker og kan du sætte dem i spil - også på nye måder, har du enestående muligheder for at blive mere selvsikker, øge dit selvværd og mindske stress. Se mere på min hjemmeside abellcoaching.dk

ÆRLIG&AUTENTISK - HÅB&OPTIMISME - VEDHOLDENDE&GRUNDIG

Det er mine top tre styrker. Dem har jeg brugt rigtig meget igennem hele mit liv. Både professionelt og privat. Jeg har igennem årene suget til mig på uddannelses- og udviklingshylderne - og brænder for at give videre, hjælpe til udvikling.

Jeg arbejder både 1:1 med coaching og mentoring, i teams - og med udviklingsopgaver i virksomheder. Enten alene eller med mine professionelle samarbejdspartnere.

Jeg er uddannet HR Coach, udviklingskonsulent og NLP træner fra NLP huset i Valby. Siden da har jeg udvidet min værktøjskasse via uddannelse i Positiv Psykologi og Metakognitiv stresscoaching. Jeg har arbejdet professionelt med coaching, udvikling og teambuilding siden 2007. 

Til større udviklingsopgaver har jeg flere professionelle samarbejdspartnere for at kunne levere den bedste løsning på den enkelte opgave.

Jeg samarbejder blandt andet med:

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev