Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Susie Corneliussen på Coach.dk

Medlem siden

04-08-2017

Susie Corneliussen

Lad ikke begrænsninger styre dit liv

Specialer

Arbejdsglæde, Eksamensangst, Konflikthåndtering, Motivation, NLP, Selvværd & Selvtillid

Niels Finsens alle 4

2860 Søborg

22773773

22773773

22773773

Vi kan alle blive nervøse for en eksamen eller en jobsamtale, det er en naturlig mekanisme i vores krop, og er med til at gøre os klar...  - men oplever du, at du bliver så nervøs at det begrænser din indsats eller dit udbytte, så lad os tage en samtale. 

Jeg er uddannet NLP Master Practitioner, og har været leder igennem 12 år. Jeg har erfaring med samtaler som gør dig klar til bl.a. eksamen, jobsamtaler og andre situationer, hvor du føler dig begrænset, eller hvor du skal være den bedste udgave af dig selv. Ved hjælp af coaching, NLP-værktøjer og hypnoterapi hjælper dig med at finde de ressourcer, som du skal bruge i en krævende situation. De teknikker du lærer, vil du kunne anvende til andre situationer - både nu og senere i dit liv. 

Vi kan mødes en eller flere gange, alt efter hvad du har brug for - første gang vi ses bruger vi ca. 1 1/2 time sammen. Evt. efterfølgende sessioner vil tage ca. 1 time. 

Hvad enten du er ung eller gammel, i gang med din første eksamen i 9. klasse, eller din kandidateksamen, den første jobsamtale eller den 10., skal hjælpes på vej så du kan klare en flyvetur, eller har brug for ledersparring, så ring til mig, så kan jeg hjælpe dig til at blive mere klar.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev