Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Thomas Birk Abildgaard på Coach.dk

Medlem siden

23-06-2020

Thomas Birk Abildgaard

ICF coach, stresscoach & NLP practitioner

Specialer

Selvværd & Selvtillid

Præstegårdsvej 58

9900 Frederikshavn

21859044

21859044

21859044 Hjemmeside

Coaching

Coaching handler om at støtte mennesker i at genfinde glemte ressoucer og nå deres fulde potentiale. Ligeledes handler det om at arbejde hen mod de mål der giver netop dig værdi. Som coach støtter jeg dig i med at skelne mellem "overflade" mål, og de mål som er i tråd med dig og dine værdier.

Gennem coaching arbejder vi med din tankegang, og støtter dig i at bryde gamle mønstre og skabe nye. Et coaching forløb vil støtte dig i at opnå ting, som du måske selv ikke havde troet var muligt. I coaching løsner vi os fra fortidens historie,  vi arbejder i nuet, med fokus på en fremtid hvor du proaktivt styrer dit liv.

Stresscoaching 

Ofte er det dine familie, venner eller kollegaer der gør dig opmærksom på at du er stresset Får stressen lov at tage over påvirker det din energi, din evne til at fokusere samt dit humør i en negativ retning. Du kan også opleve at stress manifesterer sig i kroppen som f.eks. hovedpine, hjertebanken, hyperventilation m.m. men, heldigvis behøver det ikke at være sådan.

Stresscoaching er en speciel type coaching hvor coachen støtter dig henimod først at genfinde din ro i sindet, for dernæst at klæde dig på til at tackle de situationer som tidligere har fungeret som stressfaktorer.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev