8282 1212

8282 1212
Logo for Coach.dk

Går skilsmissen ud over børnene?

Logo for Coach.dk

Går skilsmissen ud over børnene?

Profilbillede af Tina Tenaya Howard på Coach.dk

Medlem siden

22-01-2019

Tina Tenaya Howard

Stress og transformationscoaching.

Specialer

DISC, Identitet, Life Coaching, Skygger, Stress, Work / Life balance

Holsteinsgade 6

2100 København Ø

42331043

42331043

42331043 Hjemmeside

Om Tina:

Jeg er en passioneret Guide, der hele mit liv har været optaget af sandheden bag livets forvandlingsprocesser. Det der i første omgang er en negativ historie i vores liv, indeholder kimen til at noget nyt og mere sandt kan vokse frem. Især med kyndig hjælp. Derfor har min uddannelser også som lærer, coach, stressekspert og arketypekonsulent spejlet denne dybe interesse. Men frem for alt er det livets skole, der har trænet mig i at komme igennem kriser, stress og udfordringer som en visere og mere autentisk udgave af mig selv. Og derfra at guide andre mennesker igennem.

Min største passion og evne er at befri mennesker fra begrænsninger, så de kan udtrykke frit hvem de er.

Der hvor livet bliver svært, træder jeg til med indlevelses evne og urokkelig tro på dig. Det arketypiske landkort, der ligger under enhver forandring guider jeg dig igennem https://tinahoward.dk/arketypiske-moenstre. Jeg tror på den power der er i vores relation, så mit vigtigste fokus er forholdet imellem dig og mig.

Jeg værdsætter og værner om at alle mennesker har ret til at være sig selv og min største glæde er, at bistå andre i at genoprette eller måske finde ind til sig selv for første gang.  Til den livskraft og resourcefyldte rigdom, der findes inde i kernen af os alle. 

De historier vi bærer med os som  oplevet at blive såret, svigtet, forladt og har traumer eller uforløste smerter, som vi bærer med os. Men vores historie definerer ikke fuldstændigt hvem vi er. I vores smerter og sår eller vanskeligheder ligger kimen til vores nye styrker og evner. Det er netop i denne proces hvor du bliver sat ansigt til ansigt med forsvarsmekanismer, skyggesider, projektioner, følelser af vrede, frygt, sorg eller skam, som med kyndig hjælp bliver din dør igennem til mere selvaccept og handlemæssig frihed.

Mine redskaber:

MIt nærvær som er dybt empatisk, lyttende, dynamisk og hjertevarmt er mit vigtigste redskab.

Transpersonlig coaching og psykologien bag de 4 fundamentale Arketyper: Barnet, Offeret, Den Prostituerede og Sabotøren er en del af mit faglige perspektiv https://tinahoward.dk/services/vaerktoejer. Derudover arbejder jeg med dine følelsers intelligens, dine tankestrukturer og overbevisninger og kroppens visdom, som den Indiske lægevidenskab, Ayurveda bidrager med. Evidensbaserede teknikker indenfor ACT, gestaltterapi og mindfullness indgår også. 

Da integration af dine nye bevidsthed og kontakt med dig selv er vigtig, kan der følge hjemmeopgaver med. Desuden kan guidede meditationer indgå som en del af processen eller behandlingen.

Den alkymi, der skal være tilstede i en transformationsproces kommer fra den relation der er mellem dig og mig. Den tillid der fremstår i et empatisk og nærværende rum, virker som alkymi, så det der er sandt for dig kommer til udtryk. Det kan være kognitivt, adfærdsmæssigt, emotionelt eller der kan være endnu ubearbejdede traumer der skal forandres eller heles. 

Din omverden spejler hvad du selv indeholder. Når du oplever stærke reaktioner, noget der trigger os, så er det et signal til at der er noget der skal transformeres. Ofte som projicerede dele af dig selv, som du nu skal acceptere og integrere i os selv; denne gang som mere selvværd eller som nye sider af dine medfødte potentialer.

Om du skal genfinde din balance efter en periode med stress eller når kaos rammer dit liv og du skal genfinde din identitet påny, så er der faser du ikke kan gå igennem alene. Det er her jeg træder til som din coach, guide og forandringspartner.

 

MIn erfaring:

Jeg har erfaring med at arbejde med mennesker, som har/har været:

 • stressramte (kolleger, klienter og ledere)
 • angste
 • præstationsangste
 • bipolar diagnose
 • selvværdsproblematikker
 • kriser efter fyring, tab eller svigt.
 • i ressourceafklarende motivationsforløb 
 • i jobsøgning eller efter fyring
 • på vej til arbejdspladsen efter sygdomsforløb.
 • spiseforstyrrede og pårørende hertil
 • sportsudøvere 
 • jobsøgende.

 

Min vej igennem stress:

Jeg oplevede første gang stress, fordi jeg havde et selvbillede, der var bygget på, at jeg kunne klare alt. Derfor havde jeg svært ved at sige nej til opgaver på mit arbejde, der oversteg min kapacitet og jeg var for vant til at overhøre mine egne grænser, hvis jeg overhovedet kunne mærke dem. Jeg søgte anerkendelse alle andre steder end hos den eneste der virkelig tæller – mig selv. Jeg kendte ikke andre alternativer end at udleve et adfærdsmønster, der var mere formet af andre end af mine egne værdier. 

Kaos er nogle gange nødvendigt i vores liv, så noget nyt kan opstå. Større selvindsigt og viden om kroppens egne selvhelbredende kræfter er stærke redskaber til at opbygge nye mestringsstrategier fra et mere autentisk sted. Kontakten til dig selv bliver stærkere og en ny mening og glæde ved livet opstår.

Et stress-forløb indeholder:

Alle sessioner varer ca. 90 min. Jeg tilbyder også sessioner over skype.

Jeg tilbyder enkelt sessioner, men anbefaler et forløb, da trygge og varige rammer for rådgivningen og behandlingen, sikrer en hurtigere recovery.

Et stress-forløb strækker sig over 7 sessioner og tilrettelægges så det passer til din situation.

Første session:

• Stress-screening af din situation: en stress-test og en trivselstest
• Vurdering af din belastningsgrad. 
• Konkret information om stress
• Brugbare råd med det samme. 
• Afdækning af de vigtigste årsager til din stress.
• Redskaber til at håndtere disse.

Så du får ro, slapper af og oplever grounding med det samme.

Efterfølgende sessioner følger op på din tilstand med simple og overskuelige værktøjer og teknikker.

I takt med at dine stress-symptomer aftager og dit nervesystem igen bliver balanceret, afdækkes årsagerne til din stress indenfor 4 områder: Din egen tilstand, dine vaner, dit sociale miljø og dine omgivelser.

Sideløbende med at dine stress-symptomer afhjælpes, arbejder vi mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt. Og du opbygger din nye mestringsstrategi, så du kommer styrket igennem stress. En del af din mestringsstrategi indebærer ny viden om og mestring af kommunikation baseret på stærkere selvværd.

Din type indenfor DISK personlighedsmodellen og dermed din foretrukne kommunikationsform bliver afklaret og du lærer hvordan du kan kommunikere dine behov og grænser på herefter.

Du bliver afklaret omkring dine værdier og grænser og hvordan du igen kan vælge glæde og mening til.

Dit nervesystem aflastes fysisk ved brug af Ayurvediske principper for kroppens egen selvhelbredelse, herunder åndedrætsteknikker og kosttilskud.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Mange varme hilsner

Tina Howard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GROW2, Team og relationscoaching
GROW2, Kurser
GROW2, Coachuddannelse
Annette Kledal - Expand ApS, Mentorcoaching (06/13)
Sussanne Wexø / Life Mastery Master Coachuddannelsen, Reklame for Coachuddannelse
Annette Kledal - Expand ApS, Videregående Coachuddannelse
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej