8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Lider du af ulykkelig kærlighed? "
Profilbillede af TN Coaching på Coach.dk

TN Coaching

v./Tina Nielsen

Niels W Gades Vej 28

4700 Næstved

Medlem siden

02-07-2016

  60542274


  Hjemmeside

Specialer

Arbejdsglæde, Medarbejdere & Teams, Mentaltræning, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Stress


Hej, mit navn er Tina Nielsen – din personlige coach. Jeg kan hjælpe dig med helhedsorienteret coaching med personlig udvikling, stressforebyggelse, stresscoaching og erhvervscoaching.  

Stressforebyggelse og stresscoaching

Min tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det bedste resultatet og hjælpe dig bedst videre. Mentaltræning foregår ved en lydfil som du hører, og du opnår ro i kroppen og tankerne. Du kan læse mere her http://www.tncoaching.dk/stress/

Det er ikke særlig spændende at være ramt af stress. Derfor arbejder jeg også med forebyggelse af stress - det kan både være ved personlig coaching eller ude i virksomhederne.  

Personlig udvikling

Jeg kan hjælpe dig med personlig udvikling og med at skabe forandringer i dit liv. Jeg hjælper dig til at finde ind til kernen, og støtter dig. Personlig udvikling spænder ret bredt og kan blandt være alt fra styrke dit selvværd, arbejde med dine styrker, finde motivationen igen, sundhed, din evne til selvregulering, skabe ro, sætte grænser og jobafklaring. Du har også mulighed for at få koblet mentaltræning til disse coachingsessioner. 

Erhvervscoaching

Jeg tilbyder professionel og målrettet coaching til at udvikle dine lederegenskaber og kan give dig ledersparring med afsæt i min egen baggrund som leder. 

Derudover arbejder jeg med medarbejderudvikling og teams. Mine specialer er arbejdsglæde, udvikling af kunderejser og booste kundedialogen for de medarbejdere, som har kundekontakt over telefonen.

Læs mere herhttp://www.tncoaching.dk/coaching/business-coaching/

Hvordan foregår en coachingsession?

En coaching session varer typisk op til 60 minutter, og indeholder øvelser, værktøjer og mentaltræning efter behov. Jeg er meget empatisk og sørger for at vi får skabt en god tillid, så du er tryg sammen med mig. Coachingsessionen foregår i et fortroligt rum, og det kan foregå hos mig eller ude i virksomhederne. Passer det dig bedre med et online forløb over telefonen eller Skype, tilbyder jeg også det. 

Her kan du læse om mig

Om min egen baggrund så er jeg 39 år, gift og har 2 børn. Jeg har bred erfaring inden for forsikringsbranchen og ledererfaring. Jeg har arbejdet med mennesker i mange år, og er senest blevet international certificeret ICI Coach, mentaltræner og stresscoach. Jeg brænder for at hjælpe andre videre mod deres mål og drømme.

Har du brug for at kontakte mig - så kan du:

  • læse mere på www.tncoaching.dk
  • eller du er velkommen til at give mig et kald på tlf. 60542274  
  • Har du brug for at skrive til mig, kan du maile til mig på mail@tncoaching.dk

Kemien betyder meget, for at du kan få den bedste udvikling i dit coachingforløb. Derfor tilbyder jeg en god snak inden selve coachingen, så jeg hører om dine ønsker og behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

 


Kontakt TN Coaching, Tina Nielsen

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212