Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Trine Withagen på Coach.dk

Medlem siden

04-04-2013

Trine Withagen

Par-, Familie- og Unge Coach Trine Withagen

Specialer

Børn & Unge

Egedal Centret 69, 1. sal

3660 Stenløse

20346963

20346963

20346963 Hjemmeside

Det jeg brænder for, er ...

at få mennesker til at bruge deres fulde potentiale, og være bevidste om deres valg i livet. Finde egne værdier, og skabe et bedre samliv med dem de elsker. At kunne være med til at få mennesker til at rykke nærmere deres mål og indre drømme, er noget af det mest inspirerende ved mit arbejde.

Oprindelig er jeg ...

uddannet tandklinikassistent. Efter en årrække i branchen flyttede min mand, mine to sønner og jeg tre år til London via min mands arbejde. Jeg valgte en ny livsstil og gik hjemme med vores børn. Efter vi kom tilbage til Danmark, og i takt med at børnene blev ældre, og ikke havde brug for mig på samme måde som før, mærkede jeg en voksende rastløshed inden i. Jeg ønskede brændende at finde min passion i livet, så jeg meldte mig til det ene kursus efter det andet. Min mavefornemmelse sagde mig dog, at det ikke var det helt rigtige. Nu var jeg ikke bare rastløs, men også frustreret. Det kunne ikke passe, at jeg ikke kunne finde noget, som jeg virkelig brændte for, som gav sommerfugle i maven og masser af energi! En dag faldt jeg over en artikel der omhandlede en mand, der havde taget en coach uddannelse. Artiklen inspirerede mig dybt. Kort tid efter, var jeg til intro møde om coach uddannelsen hos Mindjuice. Inden aftenen var omme havde jeg tilmeldt mig ... Dét var starten på en ny spændende rejse, som jeg elsker at være en del af.

I april 2013 startede jeg ...

på familie og ung coach uddannelsen, som jeg afsluttede i april 2014 en overbygning til coach uddannelsen. Samtidigt er jeg sideløbende i gang med at tage Enneagram uddannelsen, som er et persontypeværktøj, der bruges i mange sammenhænge. Bl.a. også til selvudvikling og kommunikation med andre mennesker.

Som du nok kan læse har jeg fundet glæde og energi i det jeg laver, det er sådan en vidunderlig følelse. På min vej til min drøm har jeg måtte tage nogle valg, som har været svære, og i min kommende rejse i livet vil jeg skulle foretage valg som vil udfordre mig yderligere. Det har været næsten angst provokerende for mig at komme ud af min komfortzone, men det er samtidig det der har givet mig mest læring i livet.

Få en gratis snak:

af 15 minutters varighed, og se om vores kemi passer og om coaching er løsningen for dig/jer.

Ring på 2034 6963

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev