8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Har du drømme du mangler at udleve? "

Logo fra Vælg det gode liv på Coach.dk

Profilbillede af Vælg det gode liv på Coach.dk

Vælg det gode liv

v./Sandra Mouritzen

Bysøstræde 1, Apotekergården (The Clinic)

4300 Holbæk

Medlem siden

15-06-2017

  22989698


  Hjemmeside

Specialer

Kost, Mindfulness, Motivation, Selvværd & Selvtillid, Sundhed & Velvære, Vægttab


Hvem ønsker ikke et liv i balance, mere livsglæde og selvværd. Overvægt, undervægt og ubalance, kan ødelægge meget at dette for dig som menneske. Men Du er ikke alene og jeg vil gerne hjælpe Dig med at ændre Dig til en mere positivt og en gladere person.

Jeg starter med at stille dig nogle personlige og brede spørgsmål omkring dig som person, din kost, dine vaner, dit aktive liv, om du dyrker motion og hvad du evt. arbejder med. Måske er det sygdomme og/eller allergier der skal tages hensyn til.

Hvis jeg skal hjælpe Dig til at finde ind til Dig, Dine drømme om hvordan Du gerne vi føles inden i og ses på og se fysisk ud. Så handler det om at jeg lære Dig af kende. Og ud fra disse mange spørgsmål og samtaler undervejs i et forløb, finder vi sammen ind til kilden, finder vejen tilpasset dig og din hverdag, indtil vi når målet sammen.

Vi skal sammen kortlægge evt. forhindringer, der vil opstå bump på vejen mod målet,  motivation synes måske nedadgående, men her er det at jeg støtter, vejleder, rådgiver og hjælper dig i mål. Det eneste du må gøre - er at give op!

DU KAN LYKKEDES - DU VIL LYKKEDES

- hvis du giver lov til at benytte min metoder, og giver mig lov til at være der for dig, skælles når der skal skælles og rose dig når du gør det godt. Du skal bygge din selvtillid op samtidigt med at du ændre din livsstil. Og dette uanset om du skal tabe dig, tage på eller blot ændre din livsstil inden for kost og sundhed.

Lidt om mig;

Jeg er uddannet Konsulent I Proces Ernæring ® - Kostvejleder & Sundhedcoach. 

44 år, gift og har 2 voksne børn. Har selv været overvægtig (flere gange indtil jeg fandt mig selv), er handicappet efter 2 ulykker, men det stopper mig ikke i at leve mit liv. Læs evt mere her

Hos " Vælg Det Gode Liv ";

Alle starter med " Den Første Livsstilssamtale ", inkl. et helbredstjek, som indebære at vi udover en kropsanalysevejning, også måler dit blodtryk, blodsukker & totalkolesterol. En kropsanalysevejning måler; fedt procent, muskler, metaboliskes alder (kroppen belastet alder), væske balance, viceral fedt (organ fedt), BMR, BMI. Hvor alle elementer er med til at danne fokus på en sund livsstil. 

Kropsanalyse

Kontakt mig: 22 98 96 98 - info@vaelgdetgodeliv.dk

Jeg tilbyder; min ernæringsstøtte til Dig alene, for par (både kærester og veninder/venner), til familier og ude i virksomheder. Jeg har tidligere arbejdet hos Enhed for overvægtige børn & unge -på Holbæk sygehus - Holbæk modellen. Derfor er børn også velkomne i klinikken.

Derudover tilbyder jeg kosttilskud herunder fiskeolier hvor der er mulighed for at få fortaget Omega 3 test. Herudover tilbyder jeg også alm. hverdag produkter. Både brugen af kosttilskud og produkter, vejleder jeg dig gerne i,  så du enten får det rette produkt med dig hjem, eller så du frit kan gå ud vælge dit mærke.


Kontakt Vælg det gode liv, Sandra Mouritzen

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mindfulness kurser - Line Buch på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212