8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du godt blive bedre til at bede om hjælp? "
Profilbillede af Steen Jensen på Coach.dk

Steen Jensen

v./Steen Jensen

Hans Tausens vej 39

9800 Hjørring

Medlem siden

07-02-2019

  20637376


  Hjemmeside

Specialer

Drømme & Ønsker, Familie & Relationer, Karriere, Life Coaching, Medarbejdere & Teams, Personlig Udvikling


Jeg hedder Steen Jensen, jeg er 37 år og familiefar til to børn. Jeg er certificeret systemisk Coach (EMCC) akkrediteret igennem Mannaz.

I mit arbejdsliv har jeg været ansat i forsvaret i snart 20 år, hvor jeg har sejlet under nordlige himmelstrøg i Grønland og på Færøerne. Sideløbende har jeg i de sidste 8 år arbejdet med udsatte borgere med kognitive udfordringer, ADHD, autisme, alkohol og Stofmisbrug

jeg har en meget stor erfaring trods mine 37 år, men i sidste ende handler det om relationer,  at man respektere hinanden. Uanset hvilken udfordring man kommer med her, bliver man mødt af en forstående og nysgerrig coach.

I min fritid dyrker jeg triatlon, og jeg har gennemført flere halve og hele ironmans og har løbet flere maratonløb - det har været min passion gennem de sidste mange år. Ved siden af sporten er jeg fritidsjæger og oplever at det giver et god kontrast til ekstremsporten og er medvirkende til at jeg bevarer en god balance i mit liv.

Som coach vil jeg kunne hjælpe dig til at få skabt varig forandringer gennem værdiskabende og professionelle samtaler. Mine specialer er drømme og ønsker, motivation, personlig og professionel udvikling samt karriereskift. Jeg kan hjælpe dig frem til den forandring du ønsker i dit liv, uanset om det er i dit privatliv eller dit arbejdsliv.

Som coach brænder jeg for at styrke mine klienters ressourcer ved at lytte og stille relevante spørgsmål, der bidrager til selverkendelse, afklaring og handlekraft. Mine styrker som coach er endvidere, at jeg har en force i at skabe effektive samtaler, hvor vi undersøger, bliver klogere og skaber klarhed over de udfordringer der skaber forhindringer for dig.

Uanset af hvilke grunde du overvejer coachende samtaler vil du hos mig blive mødt tillidsfuldt og med respekt for dit personlige ståsted.

 


Kontakt Steen Jensen, Steen Jensen

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212