8282 1212

8282 1212
Logo for Coach.dk

Føler du dig ofte alene eller udenfor fællesskabet?

Logo for Coach.dk

Føler du dig ofte alene eller udenfor fællesskabet?

Profilbillede af Steen Jensen på Coach.dk

Medlem siden

07-02-2019

Steen Jensen

We2Talk Certificeret Systemisk Coach (EMCC)

Specialer

Drømme & Ønsker, Familie & Relationer, Life Coaching, Parforhold, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid

Hans Tausens vej 39

9800 Hjørring

20637376

20637376

20637376 Hjemmeside

Jeg hedder Steen Jensen, jeg er 37 år og familiefar til to børn. Jeg er certificeret systemisk Coach (EMCC) akkrediteret igennem Mannaz.

I mit arbejdsliv har jeg været ansat i forsvaret i snart 20 år, hvor jeg har sejlet under nordlige himmelstrøg i Grønland og på Færøerne. Sideløbende har jeg i de sidste 8 år arbejdet med udsatte borgere med kognitive udfordringer, ADHD, autisme, alkohol og Stofmisbrug

jeg har en meget stor erfaring trods mine 37 år, men i sidste ende handler det om relationer,  at man respektere hinanden. Uanset hvilken udfordring man kommer med her, bliver man mødt af en forstående og nysgerrig coach.

I min fritid dyrker jeg triatlon, og jeg har gennemført flere halve og hele ironmans og har løbet flere maratonløb - det har været min passion gennem de sidste mange år. Ved siden af sporten er jeg fritidsjæger og oplever at det giver et god kontrast til ekstremsporten og er medvirkende til at jeg bevarer en god balance i mit liv.

Som coach vil jeg kunne hjælpe dig til at få skabt varig forandringer gennem værdiskabende og professionelle samtaler. Mine specialer er drømme og ønsker, motivation, personlig og professionel udvikling samt karriereskift. Jeg kan hjælpe dig frem til den forandring du ønsker i dit liv, uanset om det er i dit privatliv eller dit arbejdsliv.

Som coach brænder jeg for at styrke mine klienters ressourcer ved at lytte og stille relevante spørgsmål, der bidrager til selverkendelse, afklaring og handlekraft. Mine styrker som coach er endvidere, at jeg har en force i at skabe effektive samtaler, hvor vi undersøger, bliver klogere og skaber klarhed over de udfordringer der skaber forhindringer for dig.

Uanset af hvilke grunde du overvejer coachende samtaler vil du hos mig blive mødt tillidsfuldt og med respekt for dit personlige ståsted.

 

, Spot stress
, Stresslinien
, Personprofil.dk
, Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h
, Markedsfør dine produkter overfor coaches
GROW2, Kurser
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej