Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Mette Jørgensen på Coach.dk

Medlem siden

23-01-2015

Mette Jørgensen

Stresshåndtering, coaching og livskvalitet!

Specialer

Stress

Ludvig Hegners Alle 19

2630 Taastrup

41213140

41213140

41213140 Hjemmeside

Mette Jørgensen er coach/stresscoach og kropsbehandler.  Hendes passion er at hjælpe ledere, medarbejdere og private ud af eller uden om stress.

Mettes primære fokusområde som stresscoach og personlig coach er på den svære balance mellem arbejds- og privatliv. Netop i det spændingsfelt har man ofte følelsen af at være utilstrækkelig og blive drevet rundt i manegen – ofte mere af sine egne forventninger og krav end af andres. Man mister troen på sig selv og fokus på det væsentlige bliver uklart – man kommer i ubalance.

Mette har personlig erfaring med svær stress og ved, at krop og psyke hænger sammen. Derfor arbejder hun ud fra en tilgang, hvor stresscoaching kan suppleres med kropslige behandlinger som stressrelease behandling og velvære massage for en optimal indsats mod stress.

Med Mette som coach vil du skridt for skridt komme mere og mere i balance. Mette vil guide og støtte dig, så du bevæger dig i retning af en hverdag uden stress, mere trivsel på arbejdspladsen og en bedre balance mellem arbejds- og privatliv.

Hos Mette sættes tillid meget højt – kun med den absolutte tillid til hende som person og til hendes ekspertise skabes en atmosfære, hvor du kan udvikle dig. Mette er derudover humoristisk, uhøjtidelig og udstråler en smittende livskraft.

Mette har siden 2013 beskæftiget sig med at forebygge og afhjælpe stress samt inspirere til mere arbejdsglæde og trivsel. Hun er certificeret coach og stresscoach, og har flere kropsterapeutiske uddannelse bag sig. Hun har endvidere uddannelser inden for organisations- og erhvervspsykologi og har solid erfaring med mange coaching sessioner bag sig. 

Læs mere om Mettes baggrund her.

Kontakt:

Mette Jørgensen

Ludvig Hegners Alle 19, 2630 Taastrup

www.Z-free.dk

Mobil: 41 21 31 40

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev