Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Hjælp & Gode Råd!

Uanset om du er på udkig efter en coach eller en coachuddannelse, så ved vi det er en stor beslutning.

Derfor har vi samlet nogle af vores bedste tips og råd til dig, som du med fordel kan læse igennem inden du vælger coach eller coachuddannelse.

Er der noget du er i tvivl om, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Gode råd når du skal vælge Coach:

  1. At arbejde med sin udvikling er utrolig spændende og samtidig, til tider, meget ressource krævende. Det betyder, at det er en rigtig god idé du gør dig klart fra starten, hvad du gerne vil have ud af dit samarbejde med en coach, og hvad du er villig til at gøre for at komme dertil.
  2. Det koster penge at få en coach – i nogle tilfælde kan et dreje sig om mange penge, inden du er kommet dertil hvor du ønsker. Sørg derfor for at du har et økonomisk råderum, eller har mulighed for at skabe det, inden du hyrer en coach. Nogle coaches tilbyder at arbejde med dig første gang omkring hvordan du kan få råd til din proces – vi har dog ikke noget overblik over hvem der tilbyder denne løsning. Derfor vil vi råde dig til, som udgangspunkt, at selv sørge for du har midler til rådighed. Det er rigtig ærgerligt at gå i gang med en fantastisk proces, og så være tynget af økonomi.
    Det en rigtig god idé at læse mere om, hvad en coach kan og hvilke områder en coach arbejder indenfor – det er vigtigt at du ikke sidestiller coaching med terapi, idet der er nogle basale områder en coach ikke (som udgangspunkt) har kompetencer indenfor. Du kan se hvilke kompetencer coachen har i vores coach oversigt.
  3. Inden du vælger at kigge efter en coach, vil vi foreslå dig at spørge rundt i dit netværk, om der er nogle der har nogle referencer du kan bruge, eller om dem omkring dig har en coach de vil anbefale – det er en øget sikkerhed for dig, hvis du på forhånd ved hvad andre har fået ud af samarbejdet med den pågældende coach.
  4. Hvis du har et specifikt område du konkret gerne vil arbejde med en coach omkring, eksempelvis stress, så er det en god idé at søge efter coaches der har specialiseret sig indenfor det felt, og dermed har en større indsigt i din situation.
  5. Når du har valgt hvilken coach du gerne vil arbejde sammen med, er det vigtigt at du tager en samtale med vedkommende inden I starter samarbejdet. Det er vigtigt du føler dig i trygge hænder, og der er en god kemi i mellem jer – det er ikke altid til at virdere over en hjemmeside.
  6. Nogle coaches tilbyder gratis at afholde den første samtale, så du kan få en idé om hvem coachen er, hvad du kan forvente samt om du føler der er god energi i mellem jer.
  7. Hvis du indgår i et samarbejde med coachen, og du efter 2-3 samtaler ikke føler din situation forstået, eller du måske bare ikke føler der er den rette kemi, er det helt ok at stoppe processen. Sørg derfor for at coachen tilbyder tilbagebetaling af eventuelle forudbetalte sessioner.

Er der noget du er i tvivl om, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Gode råd når du skal vælge Coachuddannelse / Coaching uddannelse:

  1. At tage en Coachuddannelse er utroligt berigende, men det kræver også mange ressourcer. Sørg derfor for at du har overskud og kan give dig 110%, og sørg også for du har opbakning hjemmefra inden du vælger at tage en Coachuddannelse.
    Vælger du at tage en Coachuddannelse fordi du mener det kan gavne dit parforhold, eller andre nære omkring dig, så vil vi anbefale dig ikke at gøre det. Der kommer sjældent noget godt ud af at vi ”coacher” mennesker vi har følelser for.
  2. Inden du undersøger markedet for uddannelser, så start med at spørge om der er nogen i dit netværk, der kan anbefale en god Coachuddannelse. Det er altid godt at få referencer fra mennesker der vil dig det bedste.
    Brug lidt tid på at sætte dig ind i det forskellige ”termer” der findes indenfor coaching, og se hvilke af dem der passer til det udbytte du ønsker.
  3. Når du har fundet frem til den eller de uddannelser du finder interessante, så tilbyder de fleste uddannelser en info aften, som oftest er gratis – her har du mulighed for at få uddybet hvad du får ud af uddannelsen, møde instruktørerne og samtidig få svar på dine spørgsmål.
  4. Når du tager en Coachuddannelse hos en privat virksomhed, er det vigtigt du er klar over at den som udgangspunkt ingen offentlige/juridiske retningslinjer har den skal følge. Derfor kan alle på sin vis oprette en Coachuddannelse. Sørg derfor for - hvis du ønsker at bruge den professionelt - at den er blandt de anerkendte uddannelser i Danmark, og den efterlever de fundamentale krav omkring etik og undervisningsform. Du kan få en samlet oversigt over de uddannelser Coach.dk har godkendt her.
  5. Coachuddannelserne er virksomheder der skal tjene penge, ligesom alle andre. Hvis du derfor ønsker flere objektive informationer, kan vi anbefale at du ringer til en eller to coaches, der har taget uddannelsen, og spørg dem hvad du kan forvente – du vil blive overrasket over hvor imødekommende de er. Du kan søge efter coaches her.
  6. Ønsker du efterfølgende en international certificering (eksempelvis ICF, IAC, ICC eller EMCC) spørg da udbyderen om deres Coachuddannelse er internationalt certificeret, og om uddannelsen giver dig point med i bagagen.

Søg i blandt

564

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Stilhed... er det mest kraftfulde skrig  [Citater på Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev