Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Alle kneb gælder i kampen mod corona-kuller

Alle kneb gælder i kampen mod corona-kuller

Der har været forskellige initiativer omtalt fra f.eks. hoteller, der lejer deres værelser ud til hjemmearbejdende-med-corona-kuller. Eller måske bare hjemmearbejdende med behov for fred og ro - eller behov for luftforandring.
Sådan een er jeg. I hvert fald med brug for luftforandring. Måske også med kuller...

Jeg er vant til en hverdag med stor variation, da jeg jo bor på Bornholm og har mine arbejdspladser på Østerbro. Vant til at flyve frem og tilbage - BC (Before Corona) havde jeg tre dage i Købehavn og to dage hjemme i Rønne.
Hvilket vil sige, at jeg har adgang til så forskellige landskaber som klipperne lands stranden, landingsbanen i Kastrup og Strandvejens shoppingvinduer på en helt almindelig uge.
Og at jeg også selv må bevare et fleksibelt mindset for at matche de forskellige tempi i f.eks. Københavns myldretid og Rønnes afdæmpede lilleputgader. Og iiih, hvor jeg elsker at snuse ind, når jeg passerer såvel strandens halvrådne tang som en pølsevogns "hotter-med-det-hele".

Nu har jeg ligesom alle jer andre mest adgang til spisebordet herhjemme og den samme udsigt hver dag, hele dagen. Også i morgen. Og næste uge… HOLD op, hvor jeg savner afvekslingen.

Heldigvis har jeg ind imellem adgang til et sommerhus, som jeg kan “gå på arbejde” i. Så møder jeg kl 8 med en croissant under armen. Har også frokost med. Og kun 3 min til vandet, så jeg kan nå en tur med indlagt havluft, inden jeg ud på eftermiddagen går hjem igen. For mig gør det en verden til forskel at kunne skifte scenariet hjemme ved spisebordet i udestuen ud med slagbænk og brændeovn.
Og på heldige dage solen lige i nakken; den strømmer ind bag min ryg og kaster det smukkeste lys ind i rummet.

Jeg har også udviklet et kaffemisbrug i Starbucks klassen, for i huset bor en nespresso-maskine. Og den kan som bekendt fodres med Starbucks kapsler. Og vupti! får jeg lidt stemning af den fede cafe - i København eller San Fransisco….. aaaaah, hvilket herligt selvbedrag. Så med nye omgivelser og andre vaner kan jeg snyde mig selv lidt endnu.

Og måske bliver selvmedlidenheden liiiige om lidt indhentet af foråret eller ophævelsen af restriktioner...

 

 

Søg i blandt

579

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
En hemmelighed ved lykke er at lade alle situationer være, som de er, i stedet for hvad du synes, de burde være.  [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev