8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" I tvivl om hvad du vil med dit liv, når du bli'r voksen? "

Er din opfattelse af dig selv blevet lidt "sløret"?

Er din opfattelse af dig selv blevet sløret?

Her er 7 råd der kan være en begyndelse til at se mere tydeligt på dig selv og dit liv.

Er din hverdag blevet tilsløret ”suppe”, hvor du indhyller dig selv i en tåge, der slører dit syn og din bevidsthed om at videreudvikle dig og udnytte dit potentiale både for dig selv og for menneskeheden som sådan?

Så kommer der her nogle få og simple skridt du kan tage for at ændre på din situation.

Først lidt om hvad jeg mener når jeg siger ”indhyllet i en tilsløret suppe”.

Dybes set ved du godt at det der foregår ikke er helt ok. Du får daglige ”vink” fra din krop og diner følelser om at der er noget der ikke er som det skal være. Det kan være at du føler dig mere træt en sædvanlig, du bliver hurtigere irriteret, det initiativ som du før i tiden var god til at tage er forsvundet. Du tænker hurtigere/ofte at ”det er nok mig der er noget galt med”. Du sætter lighedstegn mellem det du tænker og den person du er. Og at når du tænker det, så er det sandheden.

Men du er ikke dine tanker og du har muligheden for med et skridt ad gangen at ændre din situation og udvikle og genfinde dig til den du er.

Som menneske har du to muligheder; at udvikle dig eller gå til grunde(læs mentalt gå i stå og leve livet med middelmådig tilfredshed), når forandringerne bliver for store. De fleste af os ønsker at udvikle os og forblive en glad version af en selv, men hvordan gør vi så det?

1. Ændre lidt ad gangen.

At skulle ændre en vane eller et mønstre er ikke noget du kan gøre over natten. Giv det tid og tag små skridt ad gangen. Nemme vaner er hurtige at ændre, men langt de fleste tage tid. Gør dig selv den tjeneste at gå i dybden med om det er ting du kan ændre på. (vejret er et godt eksempel på at det har du ikke indflydelse på, så her nytter det ikke at bruge kræfter på at forsøge at ændre på det. Du kan selvfølgelig rejse væk)

2. Undgå at omgiv dig med negative mennesker/situationer.

Hvis andre er negative over for dig eller din måde at handle på, så forsøg ikke at tage det personligt. Deres måde at reagere på handler i høj grad om deres egen selvopfattelse og deres egen evne til at håndtere forandringer på. Det er altid nemmere at pege fingre ad andre end at peger ind ad på sig selv.

3. Øs ud af din kærlighed og positivitet.

Selv om du ikke har det største overskud, så træd en gang i mellem i karakter og gå forrest som et godt eksempel. Vær ikke bange for at vise andre at du holder af dem, at du har følelser og at du også er træt og ind i mellem fejler. Tilbyd din hjælp, men pres den ikke ned over hovedet på andre og bliv ikke skuffet, hvis du bliver valgt fra.

4. Sænk dine ambitioner( uden at begrave dem under gulvbrædderne).

Hvis du har sat barren højt, vil du opleve skuffelser. Du er kun et menneske og ind i mellem gå livet ikke altid den vej vi ønsker. Det er ok at lade skuffelsen blive ”hængende” et øjeblik, man behøver ikke at gøre at i verden for at komme af med ked af det følelsen. Hvis man vover sig ud i livet giver det små og store slag, men vid at der altid er noget bedre eller en ”lysning” lige om lidt.

5. Udlev dine drømme.

Hvis du går og drømmer om noget, så se at få gjort noget ved det.

Hvis du bliver i et job eller et parforhold eller noget hvilket som helst andet , som føles forkert så gør noget. Tag et lille skridt ad gangen, men gør det der føles rigtigt helt ned i maven og ind i hjertet. Det nytter ikke at vi venter på det rette tidspunkt, der findes ikke i min optik et rette tidspunkt, men vi kan hurtig komme der hen hvor vi alt for længe har levet med noget vi ikke var tilfredse med. Det er langt bedre at udleve din drøm og fejle med den end at lade stå til.  

6. Grin mere.

Grin mere både af dig selv og af andre ( selvfølgelig på en respektfuld måde). At   grine af sig selv en gang i mellem er sundt, vi er ikke perfekte og ufejlbarlige. I stedet for at blive sur og ” slå dig selv i hovedet” så grin af det og lær det lille or PYT….. rigtig mange ting som vi går og bebrejder os selv betyder i virkeligheden ikke alverden. Når andre bebrejder dig noget, så grin lidt og tag det ikke personligt. De har det garanteret svært og mangler overskud.

7. Vær sårbar.

Lad andre og dig selv se at du kan være sårbar og  at du også har følelser. Du behøver ikke bære alverden på dine skuldre og udholde det hele. Din ærlighed over for dine følelser vil give dig overskud til også at tage hånd om andre.

Mit råd og min erfaring siger at du skal tage hånd om dig selv og være ærlig. Lad være med at gå på kompromis med de vigtige ting. Lev dit liv fuldt ud og være modig når forandringer er nødvendig!

Vidste du at selv efter ”bare” 3 samtaler med en coach, vil du kunne begynde at se de små forandringer i dit liv som går dig mere glad?.......:) 

Oprettet af

Profilbillede af Kiwicoaching på Coach.dk

Kiwicoaching

Indlæg nr. #966
22-11-2017 19:24

Har du behov for hjælp til din(e) udfordringer?

Indtast dit navn, beskriv kort din udfordring, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt, for evt. at matche dig med den rigtige coach.

Læs mere om vores unikke match-koncept her »

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mindfulness kurser - Line Buch på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212