8282 1212

  8282 1212
Logo for Coach.dk

Savner du ro og højt til loftet?

Logo for Coach.dk

Savner du ro og højt til loftet?

Er dine forventninger rimelige?

Er dine forventninger rimelige?

Jeg har lige fået smadret en forventning voldsomt. Ja, en del af mit ”plejer” er lige blevet voldsomt ændret. Jeg har et hus i en skov i Sverige. Og nu har de fældet skoven. Og det er skrækkeligt, men det er en del af præmissen ved et hus i Sverige, for skovbrug er landbrug, og det er en forretning. Men det er også mit fristed, som nu ser helt helt anderledes ud. Og lige her er det helt nødvendigt, at jeg forsøger at se fremad i stedet for at savne, hvad der var.

Jeg elskede det, der var, men det varer mindst 20 år, før det bliver sådan igen. Jeg må med andre ord indstille mig på nuet, som det er og på nogen andre forventninger til fremtidens ferier i mit lille røde hus i skoven. Og hvordan gør jeg så det: Jeg glæder mig over, at jeg nok kommer til at se flere dyr, fordi deres stier er der endnu, men de kan ikke længere skjule sig i krattet. Jeg tror også, at det bliver lettere at finde svampe næste efterår, for nu er det til at komme til i skovbunden. Vi får også mere lys og luft – til gengæld får vi mindre skygge, men den kan vi selv sørge for med en parasol.

Hvis du hænger for meget fast i noget, som du VED ikke bliver til noget, så er der kun en, det går ud over. Og det er dig selv. Derfor skylder du dig selv at anerkende nuet og fremtiden, for mit eget vedkommende, fordi jeg vil altså gerne blive ved med at være glad for at komme her. Og det kan du godt. Det kræver bare, at du ændrer dine forventninger – at du gør dem realistiske.

Og jeg tør vædde med, at der er masser af ting i dit liv, som kun bliver bedre, hvis du accepterer dem, som de er og ikke stiller uopnåelige forventninger til dem.

Søg i blandt

608

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »

Ugens citat

Jeg drømte aldrig om succes
jeg arbejdede for den

GROW2, Kurser
GROW2, Coachuddannelse
Annette Kledal - Expand ApS, Mentorcoaching (06/13)
Annette Kledal - Expand ApS, Videregående Coachuddannelse
, ICF Danmark
, Stresslinien
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej