8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Har du drømme du mangler at udleve? "

Er dine forventninger rimelige?

Jeg har lige fået smadret en forventning voldsomt. Ja, en del af mit ”plejer” er lige blevet voldsomt ændret. Jeg har et hus i en skov i Sverige. Og nu har de fældet skoven. Og det er skrækkeligt, men det er en del af præmissen ved et hus i Sverige, for skovbrug er landbrug, og det er en forretning. Men det er også mit fristed, som nu ser helt helt anderledes ud. Og lige her er det helt nødvendigt, at jeg forsøger at se fremad i stedet for at savne, hvad der var.

Jeg elskede det, der var, men det varer mindst 20 år, før det bliver sådan igen. Jeg må med andre ord indstille mig på nuet, som det er og på nogen andre forventninger til fremtidens ferier i mit lille røde hus i skoven. Og hvordan gør jeg så det: Jeg glæder mig over, at jeg nok kommer til at se flere dyr, fordi deres stier er der endnu, men de kan ikke længere skjule sig i krattet. Jeg tror også, at det bliver lettere at finde svampe næste efterår, for nu er det til at komme til i skovbunden. Vi får også mere lys og luft – til gengæld får vi mindre skygge, men den kan vi selv sørge for med en parasol.

Hvis du hænger for meget fast i noget, som du VED ikke bliver til noget, så er der kun en, det går ud over. Og det er dig selv. Derfor skylder du dig selv at anerkende nuet og fremtiden, for mit eget vedkommende, fordi jeg vil altså gerne blive ved med at være glad for at komme her. Og det kan du godt. Det kræver bare, at du ændrer dine forventninger – at du gør dem realistiske.

Og jeg tør vædde med, at der er masser af ting i dit liv, som kun bliver bedre, hvis du accepterer dem, som de er og ikke stiller uopnåelige forventninger til dem.

Oprettet af

Profilbillede af Mette Hvied Lauesen på Coach.dk

Mette Hvied Lauesen

Indlæg nr. #1029
24-11-2018 12:50

Har du behov for hjælp til din(e) udfordringer?

Indtast dit navn, beskriv kort din udfordring, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt, for evt. at matche dig med den rigtige coach.

Læs mere om vores unikke match-koncept her »

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212