Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Er du ude af komfortzonen eller overskrider du faktisk dine egne grænser?

Er du ude af komfortzonen eller overskrider du faktisk dine egne grænser?

Du kender garanteret godt det der med at være ude af komfortzonen. Det kan føles lidt ubehageligt. Tankerne kredser om, hvorledes det nu er en god idé eller ej. Hvis det er en situation, hvor du stiller dig selv frem, kan du også spekulere på, hvad andre mon vil tænke. Sommerfuglene flakser rundt i maven, og måske snører din hals sig lidt sammen. Alligevel er der en del af dig, der godt ved, at du er på rette vej. For når du har gjort det, du skal. Når du har sagt det, der skal siges. Så letter det, og du er et nyt sted, hvor du kan sige: ”Det her kan jeg også”.

Men så er der også de gange, hvor du bliver i tvivl. Fordi du måske har fået sagt ja til noget, som viste sig at være mere, end du havde lyst til. Eller fordi det, der lød som en rigtig god idé, ikke føles helt så god, når det kommer til stykket. Du er ikke rigtig sikker på, at situationen letter, når du har gjort det. Det mærkes forkert. Og du bliver usikker på, om du ”bare” skal tage ja-hatten på og drøne derudaf, eller om du skal lytte til den lille, spage stemme indeni, der beder dig om at stoppe op og mærke efter. Hvis det er sådan, du har det, så stop op. Når noget mærkes forkert, så er det sandsynligvis forkert.

Forskellen på at udvide sin komfortzone og på at overskride sine grænser er, at når du udvider komfortzonen, så føles det skræmmende og godt på samme tid. Der er en del af dig, der har lyst til det, du skal i gang med. En del af dig kan se, at der er lys for enden af tunnelen. Du er bange eller nervøs, men du ved, at når du har gjort det, så bliver du glad eller lettet. Hvis du ikke kan se lyset for enden af tunnelen. Hvis det mærkes forkert. Hvis du ovenikøbet gør det, fordi nogle andre synes, du skal gøre det. Så er du i gang med at overskride dine egne grænser, og det må du ikke.

Så mærk lige efter engang. Dit selvværd har så godt af det. Og det er kun dig, der kan mærke, hvad der er rigtigt for dig!

Skrevet af:

Coach til livet

Profilbillede af Linda Ambech på Coach.dk

d. 15-05-2019 13:22

Læs mere om profilen her »

Søg i blandt

623

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
sa Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev