Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Gå - Gå - Gå

Gå - Gå - Gå

Du går ud ad døren, du ser op mod den skønne blå himmel med nogle hvide fluffy skyer, som driver langsomt med vinden. Du mærker solens stråler i dit ansigt og du begynder at smile. Du hører lyden af fugle der kvidrer om kap. Du ser folk der glade cykler omkring.

Du begynder at gå i det tempo der er passende for dig, du går bare og lægger mærke til alt det du møder på din vej, en smuk blomst, en flot sky, et grønt træ, et fødselsdagsflag sat i hækken, en bi der summer, et fly der laver en fin hvid streg på himlen, to svaner der kommer flyvende over dig med deres karakteristiske flyvelyd…..du er lige i nuet og nyder bare at være til og lade dig beruse af alle de indtryk du møder på din vej.

En gåtur er en fantastisk måde at få motion på, hvis du ikke er hooked på mere anstrengende motionsformer og der er mange fordele – både fysisk og mentalt,

f.eks.:

Gavner humøret

Forskning viser, at en rask gåtur påvirker dit humør, så du bliver gladere.

Mindsker stress

Gang forebygger og afhjælper stress. Kombinationen af motion, dagslys og frisk luft øger nemlig produktionen af en række forskellige ”feel good”-hormoner, som giver dig en følelse af glæde, indre ro og velbehag.

Øger kreativiteten

Et studie har vist, at folk, der går, mens de skal udtænke noget nyt, får flere kreative idéer, end dem der sad ned ved samme forsøg.

Styrker hjernen

Gang øger blodtilførslen til hjernen og produktionen af nye hjerneceller. Det styrker indlæring og hukommelse, som du kan træne yderligere ved gå ruter, du ikke kender i forvejen. Så bryder du rutinerne og udfordrer hjernen.

Og mange mange flere fordele…..

Selv er jeg begyndt at gå en daglig aftenstur med min mand og vi oplever det som et skønt frirum, hvor vi lige får vendt hverdagsting, som vi skal have styr på samt får vendt drømme vi gerne vil udleve.

Jeg oplever også, at hvis vi har et problem som vi skal finde en løsning på og hvor der kan være følelser på spil, så hjælper gåturen med til at følelserne ikke tager over og vi kan snakke bedre om tingene samt bedre og hurtigere finde løsninger end hvis vi sad hjemme i sofaen.

Coaching i det fri hvor man går og snakker om tingene er også en god måde at få sat ord på ting man ønsker skal være anderledes og finde frem til løsninger til at komme videre.

 

Søg i blandt

625

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Når du taler, gentager du noget, du allerede ved. Hvis du lytter, lærer du måske noget nyt?  [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev