Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Selv i sorgen er der muligheder ...

Selv i sorgen er der muligheder ...

Sorg

Du sørger på din måde og jeg på min ... Intet kunne være mere ok!

Nej, jeg plejer ikke at sove hos min mor. Du ved, jeg er jo 51 år (ung), har selv tre børn, mand, hus, hund og kat, så nej, jeg plejer det faktisk ikke.

Jo, lige nu har jeg selvfølgelig tænkt, HVORFOR gjorde jeg det ikke bare engang imellem? For siden min mor sov ind for nu allerede to uger siden, har jeg stort set ikke haft lyst til andet. Så jeg har sovet her, været her, kigget rundt samt rundt i forskellige nye vinkler af hendes liv. Nogle vil sige, at vi kendte hinanden symbiotisk godt, men nu kender vi hinanden på en helt ny måde og det føles faktisk ret fantastisk. Det har i hvert fald hjulpet min sorgproces således, at jeg lige pt. er det helt rigtige sted med både hende og mig selv.

Nogle gange ser vi ikke “skoven for bare træer”, men som jeg har kigget rundt, er jeg igen og igen blevet bekræftet i kærlighed og pudsigheder, i ældgamle life-hacks med et spænd fra eddike-kalk-opløsninger til vejrtrækningsøvelser over i et utal af gode huskeråd på små skønne sedler.

Jeg er selvfølgelig i den største sorg over ikke at skulle se og mærke min mor mere i den fysiske verden (den kommer i bølger), men rent mentalt giver hun stadig både lyd og skulderklap fra sig inde bag mit indre øre ... så selv i sorgen er der muligheder, mærker jeg.

Kan du få øje på dine?

De varmeste tanker følger med dette skriv ...

Søg i blandt

578

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Man får ikke muskler af at cykle i medvind  [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev