Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Vaner

Vaner

Vaner

Det er når du gør det så mange gange, at din krop ved det bedre end din hjerne. Hvis vi tænker over det engang, så vågner vi op om morgenen og begynder at tænke på problemerne. Problemerne er de systemer, altså de minder der er i hjernen. En af de vaner er sammenført af mennesker eller ting i din fortid som sidder fast. Hver eneste er disse minder er en følelse. Følelserne er slut resultatet af fortidens oplevelser. Så snart man vågner op og oplever disse gamle minder/følelser reagere man enten ved at blive sur, ked af det eller smerte og så videre.

Nu sker der det, at den tanke eller følelse du har, er et selvbillede af dit nuværende jeg. Dit nuværende selvbillede er startet af din fortid og derefter alle disse følelser eller tanker kombineret kan blive dit nye jeg i fremtiden.

Det bliver en rutine at du og jeg køre i det samme spor hele livet med alle slags vaner. Vi mister vores frie vilje til alle de muligheder der er omkring os, fordi vi afspiller vores program/liv om og om igen.

Hele 95% af vores krop bliver som et computerspil og derfor bruger vi kun 5% som vi kan bruge og sige: Jeg vil være mere sund, men kroppen er på et helt andet niveau.

Derfor bruger vi meditation som er et rigtig godt værktøj til at få hele processen ned i gear og rent faktisk få hjernen til at arbejde med underbevidstheden. Hvor vi kan begynde og virkelig få nogle vigtige ændringer i vores liv.

Vi mennesker bruger vores undskyldninger eller traumer i vores liv. Der skal noget helt ekstremt til som lidelse eller smerte til før vi gør noget ved det, i stedet for at gøre noget ved det nu, når man er nysgerrig og glad. Jeg ville hellere opleve ændringer i en større proces når man er mere modtagelig som nysgerrig end når man tager imod i smerte.

Søg i blandt

590

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Vil du skabe fred i verden, må du starte med at skabe fred i dig selv  [Citater på Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev