8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Kunne du tænke dig at finde ud af hvem du egentlig er? "

Vil du være lykkelig?

Ved du, hvad du skal være allergladest for? Det, som du bør tænke på og smile over som det første om morgenen? Det er det, som du lige nu ikke tænker på og tager helt for givet. Jeg har selv de sidste par måneder ikke kunnet gå særligt godt på grund af noget knæbøvl.

Det har betyder, at en tur til Paris blev en smule anderledes end forventet (men hvis du vil have et godt fif, så lej en cykel. Paris er fortrinlig at cykle i.), det har været slut med veninde-gåturene i skoven, og jeg har været alt alt for meget hjemme. Og så er der begyndt at ske det mirakuløse: Det går fremad. Jeg kan gå mere. Jeg går rundt og smiler og traller og er henrykt, fordi jeg KAN GÅ. Ikke enormt langt, men jeg kan og det gør ikke ondt.

Det har fået mig til at indse, at vi selv kan vælge vores indstilling. Vi kan vælge at være glade for alt det, vi har - eller vi kan vælge at være småknotne over alt det, vi IKKE har. Og jeg vil være ærlig og sige, at der flest muligheder at vælge imellem i sidste kategori - altså der er rige muligheder for at ærgre sig. Men betyder det hele noget? Næ. Og ved du, hvad det er allerværste er: Alle undersøgelser viser, at dem, der er taknemmelige er dem, der har de lykkeligste liv. Tænk lige over det næste gang, du er sur over, at mælken er udsolgt, at du skulle vente en halv time hos lægen eller noget andet, der dybest set ingen indflydelse har på dit liv.

Betyder det, at du skal finde dig i alt muligt og være lalleglad? Nej, det betyder, at du skal vælge dine kampe og tage dem, der er vigtigs - og så skal du vælge din indstilling til "småmodgang".

God fornøjelse og tjek lige det der skønne septemberlys. Er det ikke magisk?

Oprettet af

Profilbillede af Mette Hvied Lauesen på Coach.dk

Mette Hvied Lauesen

Indlæg nr. #1023
29-09-2018 15:16

Har du behov for hjælp til din(e) udfordringer?

Indtast dit navn, beskriv kort din udfordring, og så vil vi ringe dig op hurtigst muligt, for evt. at matche dig med den rigtige coach.

Læs mere om vores unikke match-koncept her »

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212