Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

ICI Mastercoachudannelsen - Søborg

ICI Mastercoachudannelsen - Søborg

ICI Mastercoachuddannelsen

ICI Mastercoachuddannelsen er den mest krævende og omfattende af slagsen på markedet, og du sikres at blive blandt de bedstkvalificerede coaches.

Læs om ICI-certificering her

Mastercoachuddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning over ca. 4 år samt en lang række andre studieaktiviteter, der bringer det samlede antal studietimer op på 1580. Dette svarer til en universitetsmaster, og uddannelsen kan derfor sammenlignes direkte med en sådan. Vi garanterer dog et betydeligt højere kompetenceniveau med en ICI mastercoachuddannelse, da der er et stærkt fokus på procesorienteret læring og praksisafprøvning gennem hele forløbet.

På EmpowerMind Mastercoachuddannelse får du:

  • 14 dage om coaching på grundlæggende og avanceret niveau; hvor du flytter dig mere, end du kan forestille dig og lærer at coache på professionelt niveau.
  • 8 dage om teamcoaching; hvor du bliver klædt på til at kunne coache såvel små som store teams i alt fra konflikthåndtering til teamudvikling.
  • 8 dage om mindcoaching; hvor du lærer at anvende mentaltræning i din coachingpraksis.
  • 7 dage om stresscoaching; hvor du lærer en række kraftfulde teknikker, der er designet til at detektere og coache stressramte i alle stadier.
  • 3 dages coach-kursus/mentaltræner kursus.
  • 14 dage; hvor du indgår som en del af undervisningsteamet på coachuddannelsen (Niveau 1 og 2) med specifikke opgaver som f.eks. feedback på masterniveau, der løfter dig i rollen som mastercoach.
  • 1 dag; hvor du bliver certificeret mastercoach ved at facilitere og coache et hold certificerede coaches, som giver dig feedback.

Indhold

Mastercoachuddannelsen er opbygget af Empowerminds Niveau 1-3 uddannelser samt en lang række studieaktiviteter fordelt over ca. 4 år. Du kan få uddybende information om indholdet på de enkelte uddannelsessider. Uddannelsen indeholder ikke mindre end 55 dages undervisning (inklusiv certificeringsdag), der sammenlagt med de øvrige studieaktiviteter bringer det samlede antal studietimer op på 1580.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med coaching og mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Læs mere her

Coachuddannelse

Start: Kl. 09:00, 31-12-24

Slut: Kl. 18:00, 31-12-27

Tilmeld sen. 31-12-24

Afbud sen. 31-12-24

Max. delt. 15


Lokation

EmpowerMind, Søborg

Poppelgårdvej 7, 2. sal

2860 Søborg


Arrangeret af:

Jørgen Svenstrup

Profilbillede af Jørgen Svenstrup på Coach.dk

Læs mere om profilen her »

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev