Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Hjælp & Gode Råd!

Hjælp & Gode Råd!

Vi ved det er en stor beslutning at træffe, når du er på udkig efter en coachuddannelse.

Derfor har vi samlet nogle af vores bedste tips og råd til dig, som du med fordel kan læse igennem inden du vælger coachuddannelse.

Er der noget du er i tvivl om, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Gode råd når du skal vælge Coachuddannelse / Coaching uddannelse:

 1. At tage en Coachuddannelse er utroligt berigende, men det kræver også mange ressourcer. Sørg derfor for at du har overskud og kan give dig 110%, og sørg også for du har opbakning hjemmefra inden du vælger at tage en Coachuddannelse.
  Vælger du at tage en Coachuddannelse fordi du mener det kan gavne dit parforhold, eller andre nære omkring dig, så vil vi anbefale dig ikke at gøre det. Der kommer sjældent noget godt ud af at vi ”coacher” mennesker vi har følelser for.
 2. Inden du undersøger markedet for uddannelser, så start med at spørge om der er nogen i dit netværk, der kan anbefale en god Coachuddannelse. Det er altid godt at få referencer fra mennesker der vil dig det bedste.
  Brug lidt tid på at sætte dig ind i det forskellige ”termer” der findes indenfor coaching, og se hvilke af dem der passer til det udbytte du ønsker.
 3. Når du har fundet frem til den eller de uddannelser du finder interessante, så tilbyder de fleste uddannelser en info aften, som oftest er gratis – her har du mulighed for at få uddybet hvad du får ud af uddannelsen, møde instruktørerne og samtidig få svar på dine spørgsmål.
 4. Når du tager en Coachuddannelse hos en privat virksomhed, er det vigtigt du er klar over at den som udgangspunkt ingen offentlige/juridiske retningslinjer har den skal følge. Derfor kan alle på sin vis oprette en Coachuddannelse. Sørg derfor for - hvis du ønsker at bruge den professionelt - at den er blandt de anerkendte uddannelser i Danmark, og den efterlever de fundamentale krav omkring etik og undervisningsform. Du kan få en samlet oversigt over de uddannelser Coach.dk har godkendt her.
 5. Coachuddannelserne er virksomheder der skal tjene penge, ligesom alle andre. Hvis du derfor ønsker flere objektive informationer, kan vi anbefale at du ringer til en eller to coaches, der har taget uddannelsen, og spørg dem hvad du kan forvente – du vil blive overrasket over hvor imødekommende de er. Du kan søge efter coaches her.
 6. Ønsker du efterfølgende en international certificering (eksempelvis ICF, IAC, ICC eller EMCC) spørg da udbyderen om deres Coachuddannelse er internationalt certificeret, og om uddannelsen giver dig point med i bagagen.

Søg i blandt

564

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Når du taler, gentager du noget, du allerede ved. Hvis du lytter, lærer du måske noget nyt? [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev