8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Er det til tider hårdt at være alene om det hele? "

Om Coach.dk

Om Coach.dk

Coach.dk har siden 2006 fungeret som samlingssted for almindelige mennesker og virksomheder, der ønsker indsigt, information og redskaber til deres udvikling.

Portalen ejes og drives af Theis Askling, der har den daglige vedligeholdelse og kontakt til brugere, coaches og uddannelser.

Det er Coach.dk's hensigt at tilbyde gode relevante informationer for brugerne på Coach.dk, ligesom vi også ønsker at skabe klarhed over hvad det faktisk vil sige at arbejde med sig selv – enten alene eller i samarbejde med en certificeret coach.

Vi samarbejder med nogle af de mest anerkendte uddannelser i Danmark, og forsøger også den vej igennem – både at give brugerne information om hvad en coach skal kunne – og hvad du kan forvente af en uddannelse hvis du påtænker dig at tage én.

For os betyder kvalitet og etik rigtig meget, hvorfor vi både i forhold til vores indhold og de coaches du kan se i vores coach oversigt, alle sammen ligger under for strenge kvalitetskrav, samt en fælles forståelse for etik og morale.

Ved siden af portalen, har vi et miljø for professionelle, Coach.dk Pro, som fungerer som samlingspunkt for de mennesker der arbejder professionelt med udvikling. Her forsøger vi i fællesskab at dygtiggøre os, dele viden og værktøjer, samt at skabe fagligt udviklende aktiviteter.

Hvis du er coach og ønsker at blive en del af Coach.dk, skal du blot klikke her.

Mission og værdier

Vi ønsker et større offentligt fokus på de fantastiske redskaber der findes, til at understøtte udviklingen. I et land hvor vi i stigende grad ser mennesker omkring os, der ikke lever det liv de ønsker - virksomheder der ikke formår at udvikle sig eller stress der er blevet en folkesygdom, er det vigtigt for os at tydeliggøre overfor dig og resten af samfundet, at det ikke behøver være sådan.

Vi tror på at alle har både ressourcer og ret til at nå deres mål, og bryde ud af uhensigtsmæssige mønstre. Derfor ønsker vi – både med vores coachmedlemmer og eksperter – at give dig indsigter, input og indtryk, der forhåbentligt motiverer dig til at tage ansvar for situationen.

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Team og relationscoaching på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Faa de besoegende fra Coach.dk over paa din egen h på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Personprofil.dk på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Spot stress på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Markedsfør dine produkter overfor coaches på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212