8282 1212

8282 1212
Logo for Coach.dk

Kender du følelsen af sommer?

Logo for Coach.dk

Kender du følelsen af sommer?

Om Coach.dk

Om Coach.dk

Coach.dk har siden 2006 fungeret som samlingssted for almindelige mennesker og virksomheder, der ønsker indsigt, information og redskaber til deres udvikling.

Portalen ejes og drives af Theis Askling, der har den daglige vedligeholdelse og kontakt til brugere, coaches og uddannelser.

Det er Coach.dk's hensigt at tilbyde gode relevante informationer for brugerne på Coach.dk, ligesom vi også ønsker at skabe klarhed over hvad det faktisk vil sige at arbejde med sig selv – enten alene eller i samarbejde med en certificeret coach.

Vi samarbejder med nogle af de mest anerkendte uddannelser i Danmark, og forsøger også den vej igennem – både at give brugerne information om hvad en coach skal kunne – og hvad du kan forvente af en uddannelse hvis du påtænker dig at tage én.

For os betyder kvalitet og etik rigtig meget, hvorfor vi både i forhold til vores indhold og de coaches du kan se i vores coach oversigt, alle sammen ligger under for strenge kvalitetskrav, samt en fælles forståelse for etik og morale.

Ved siden af portalen, har vi et miljø for professionelle, Coach.dk Pro, som fungerer som samlingspunkt for de mennesker der arbejder professionelt med udvikling. Her forsøger vi i fællesskab at dygtiggøre os, dele viden og værktøjer, samt at skabe fagligt udviklende aktiviteter.

Hvis du er coach og ønsker at blive en del af Coach.dk, skal du blot klikke her.

Mission og værdier

Vi ønsker et større offentligt fokus på de fantastiske redskaber der findes, til at understøtte udviklingen. I et land hvor vi i stigende grad ser mennesker omkring os, der ikke lever det liv de ønsker - virksomheder der ikke formår at udvikle sig eller stress der er blevet en folkesygdom, er det vigtigt for os at tydeliggøre overfor dig og resten af samfundet, at det ikke behøver være sådan.

Vi tror på at alle har både ressourcer og ret til at nå deres mål, og bryde ud af uhensigtsmæssige mønstre. Derfor ønsker vi – både med vores coachmedlemmer og eksperter – at give dig indsigter, input og indtryk, der forhåbentligt motiverer dig til at tage ansvar for situationen.

Søg i blandt

602

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »

Ugens citat

Lad ikke nogen leje sig ind i dit hoved, med mindre de er gode lejere.

GROW2, Team og relationscoaching
GROW2, Kurser
GROW2, Coachuddannelse
Annette Kledal - Expand ApS, Mentorcoaching (06/13)
Sussanne Wexø / Life Mastery Master Coachuddannelsen, Reklame for Coachuddannelse
Annette Kledal - Expand ApS, Videregående Coachuddannelse
Få din bannerannonce her »
OM COACH.DK

Nyheder

Til Pressen

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

CVR  26152984

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Bannermarkedsføring

Medlemstilbud

Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A, 4300 Holbæk

+45 8282 1212

mail@coach.dk

Find vej