Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Hjælp & Gode Råd!

Hjælp & Gode Råd!

Vi ved det er en stor beslutning at træffe, når du er på udkig efter en coach.

Derfor har vi samlet nogle af vores bedste tips og råd til dig, som du med fordel kan læse igennem inden du vælger coach.

Er der noget du er i tvivl om, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Gode råd når du skal vælge Coach:

  1. At arbejde med sin udvikling er utrolig spændende og samtidig, til tider, meget ressource krævende. Det betyder, at det er en rigtig god idé du gør dig klart fra starten, hvad du gerne vil have ud af dit samarbejde med en coach, og hvad du er villig til at gøre for at komme dertil.
  2. Det koster penge at få en coach – i nogle tilfælde kan et dreje sig om mange penge, inden du er kommet dertil hvor du ønsker. Sørg derfor for at du har et økonomisk råderum, eller har mulighed for at skabe det, inden du hyrer en coach. Nogle coaches tilbyder at arbejde med dig første gang omkring hvordan du kan få råd til din proces – vi har dog ikke noget overblik over hvem der tilbyder denne løsning. Derfor vil vi råde dig til, som udgangspunkt, at selv sørge for du har midler til rådighed. Det er rigtig ærgerligt at gå i gang med en fantastisk proces, og så være tynget af økonomi.
    Det en rigtig god idé at læse mere om, hvad en coach kan og hvilke områder en coach arbejder indenfor – det er vigtigt at du ikke sidestiller coaching med terapi, idet der er nogle basale områder en coach ikke (som udgangspunkt) har kompetencer indenfor. Du kan se hvilke kompetencer coachen har i vores coach oversigt.
  3. Inden du vælger at kigge efter en coach, vil vi foreslå dig at spørge rundt i dit netværk, om der er nogle der har nogle referencer du kan bruge, eller om dem omkring dig har en coach de vil anbefale – det er en øget sikkerhed for dig, hvis du på forhånd ved hvad andre har fået ud af samarbejdet med den pågældende coach.
  4. Hvis du har et specifikt område du konkret gerne vil arbejde med en coach omkring, eksempelvis stress, så er det en god idé at søge efter coaches der har specialiseret sig indenfor det felt, og dermed har en større indsigt i din situation.
  5. Når du har valgt hvilken coach du gerne vil arbejde sammen med, er det vigtigt at du tager en samtale med vedkommende inden I starter samarbejdet. Det er vigtigt du føler dig i trygge hænder, og der er en god kemi i mellem jer – det er ikke altid til at virdere over en hjemmeside.
  6. Nogle coaches tilbyder gratis at afholde den første samtale, så du kan få en idé om hvem coachen er, hvad du kan forvente samt om du føler der er god energi i mellem jer.
  7. Hvis du indgår i et samarbejde med coachen, og du efter 2-3 samtaler ikke føler din situation forstået, eller du måske bare ikke føler der er den rette kemi, er det helt ok at stoppe processen. Sørg derfor for at coachen tilbyder tilbagebetaling af eventuelle forudbetalte sessioner.

Er der noget du er i tvivl om, så vil vi hjertens gerne hjælpe dig!

Søg i blandt

564

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Livet begynder ved kanten af din comfort zone   [Citater på Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev