8282 1212

Coach.dk - et liv i balance
" Føler du dig ofte alene eller udenfor fællesskabet? "

Handelsbetingelser på Coach.dk

Handelsbetingelser på Coach.dk

Betingelser gældende fra 01.02.2014

1. Opret en profil gratis og uden binding

Når du opretter en profil på Coach.dk, er denne helt gratis og uden binding. Ønsker du ikke længere at være repræsenteret på Coach.dk, giver du blot besked på mail@coach.dk og vi sletter din gratis profil igen. 

2. Abonnering på vores Plugins (tillægsydelser)

2.1 Generelt

Ønsker du at benytte vores Plugins (tillægsydelser), kan disse aktiveres, og benyttes mod en månedlig leje, der automatisk trækkes på dit kreditkort hver den sidste dag i måneden. Priser samt beskrivelse af det enkelte Plugin (tillægsydelse), er listet i dit kontrolpanel under menupunktet Plugins.

Du må kun abonnere på vores Plugins (tillægsydelser), hvis du er fyldt 18, og du er i besiddelse af et gyldigt betalingskort.

I øverste højre hjørne i dit Kontrolpanel, vil du altid kunne se det samlede beløb, der trækkes på dit registrerede betalingskort, og hvornår det trækkes næste gang.

Hver gang Coach.dk trækker et beløb fra dit betalingskort, vil du altid modtage en notificering af dette via e-mail, ligesom du altid vil kunne finde en oversigt over alle dine ordrebekræftelser i dit kontrolpanel under menupunktet Mine Køb.

Alle priser er ekskl. moms - Der tillægges ingen ekstra gebyrer dertil.

2.2 Registrering af dit betalingskort

For at kunne aktivere vores Plugins (tillægsydelser), skal du registrere dit betalingkort som det første. Registreringen foregår over en SSL-krypteret forbindelse, som er godkendt af Nets. Du kan registrere følgende kort: Dankort / Visa-dankort, MasterCard, Maestro & JBS.

Du køber ydelsen af Coach.dk (CVR Nr.: 26152984) Tlf.: 22 22 80 02, Nygade 12A, 4300 Holbæk.

2.3 Sådan abonnerer du på vores Plugins (tillægsydelser)

  1. Find frem til det ønskede abonnement
  2. Klik på knappen Lej plugin $ (pris samt opsigelsesfrist præsenteres)
  3. Ved accept - abonnerer du herefter på valgte plugin (tillægsydelse) og den totale månedlige udgift opdateres i øverste højre hjørne af dit kontrolpanel

2.4 Trækning af dit abonnement

Dit samlede abonnementsbeløb (den totale sum af flere plugins eller køb af andre former for markedsføring) trækkes automatisk på dit registrerede betalingskort den sidste dag i måneden. Efter denne trækning, genereres en ordrebekræftelse som registreres i dit kontrolpanel under menupunktet Mine køb, ligesom der tilsendes en notifikation via e-mail.

2.5 Fornyelse af betalingskort

Er dit kort ved at udløbe, kan du tilføje et nyt kort i dit kontrolpanel (under menupunktet Betalingskort). Det gamle kort slettes automatisk, og erstattes af det nye betalingskort. Dette nye kort, vil herefter vil være det kort hvorfra dine udgifter for aktiverede plugins (tillægsydelser) trækkes.

2.6 Sletning af betalingskort

Ønsker du ikke længere at abonnere på vores tillægsydelser, kan du slette dit betalingskort (under menupunktet Betalingskort). Der er en opsigelse på løbende måned + 1 måned. Der er ingen omkostning ifm. sletning af betalingskortet.

3. Fortrydelsesret

Når du aktiverer dit Plugin (tillægsydelse), er dette tilgængeligt med det samme, og den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage bortfalder.

4. Reklamationsret

Fungerer dine ydelser ikke korrekt, kan du henvende dig via vores kontaktoplysninger her - og vi vil hjælpe dig med at udbedere evt. fejl og mangler.

5. Opsigelse af dit abonnement

Ønsker du ikke længere at abonnere på vores Plugins (tillægsydelser), kan disse opsiges enkeltvis på følgende måde:

  1. Klik på det røde kryds ud for det Plugin (tillægsydelse) du vil opsige (under menupunktet Plugins i dit kontrolpanel)
  2. Det annullerede Plugin vil herefter udløbe løbende måned + 1 måned (der vil derfor ske yderligere 2 trækninger på kortet)
  3. Ønsker du at fortryde din opsigelse af abonnementet, kan dette annulleres på knappen Fortryd ud for annullerede Plugin

6. Persondatapolitik

6.1. Logstatistik

Vi anvender logstatistik, og viser de seneste medlemmer der har været logget ind. Dette for at føre trafik (ved klik på deres profillink) over til deres profil.

Vi anvender IKKE Cookies (elektroniske spor).

6.2. Dine personlige oplysninger

For at du kan oprette en profil på Coach.dk, skal du lade dig registrere med følgende profiloplysninger:

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne præsentere din profil for potentielle kunder.

Personoplysningerne registreres hos coach.dk og opbevares så længe du har et aktivt medlemskab - dog min. i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Medarbejderne hos Coach.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til coach.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Theis Askling er dataansvarlig.

Som registreret hos Coach.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, ligesom du til enhver tid kan bede om, at dine oplysninger ikke er synlige på vores hjemmeside.

Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Coach.dk via e-mail: mail@coach.dk.

7. Kontakt os

Du kan kontakte os på tlf.: 8282 1212 eller e-mail mail@coach.dk.

SPONSERET

Bannermarkedsføring af Stresslinien på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Kurser på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Mentorcoaching (06/13) på Coach.dk
Bannermarkedsføring af Videregående Coachuddannelse på Coach.dk
Bannermarkedsføring af ICF Danmark på Coach.dk
Kunne du også tænke dig en annonce her?

OM COACH.DK

Nyheder
Til Pressen
Handelsbetingelser
Kontakt os

HVAD ER COACHING?

Hjælp & råd
Nyheder
Find en Coach

FOR COACHEN

Login
Opret Coachprofil
Bannermarkedsføring
Medlemstilbud
Coach.dk - et liv i balance

Nygade 12A

4300 Holbæk

mail@coach.dk

CVR  26152984

Ring op 8282 1212