Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Emilie Krogh på Coach.dk

Medlem siden

18-05-2011

Emilie Krogh

Ro, glæde og selvværd i din karriere og personligt

Specialer

Selvværd & Selvtillid

Langkærgårdsvej 23

3460 Birkerød

26843804

26843804

26843804 Hjemmeside

Bryder du dig ikke om at sige din mening? Kan du ikke lide at være i centrum? Holder du dig tilbage? Er du følsom og i tvivl om du er "god nok"?

Lad mig hjælpe dig frem til glæde, større selvværd, robusthed og indre balance.

Få ro, glæde og selvværd og skab fundamentet for et liv -både personligt og karrieremæssigt-, hvor du kan træffe dine rette beslutninger og ikke lader dig vælte af ydre udfordringer.

Jeg har især stor erfaring med at hjælpe dig, der er introvert og som umiddelbart har haft en "god barndom", men som måske har følt, at du skulle tilpasse dig eller leve op til forventninger. Måske har du oplevet dine forældre være bekymrede eller skændes; eller måske har du følt dig overset eller svigtet af en eller begge dine forældre. Eller været udsat for mobning.

Disse forhold kan -uden du er bevidst om det- stadig være meget styrende i dit liv pga de følelser det har skabt i dig.

www.emiliekrogh.com

Kundeudtalelse:

“Én session hos dig har givet mig dybere indsigt og har givet mig mere end de 8 gange, hvor jeg har været hos psykolog… Det er som om, du ser direkte ind i mig og fornemmer mig”
Kvinde, 29 år

Klik HER og find på få minutter ud af, om jeg er den helt rigtige coach for dig!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Emilie Krogh og har en baggrund som sygeplejerske. Jeg er uddannet SundhedsCoach og ACSTH Certificeret Coach fra landets højst akkrediterede coachinguddannelse, Grow2. Jeg er meget inspireret af mindfulness og positiv psykologi og har en holistisk og spirituel tilgang til selvudvikling.

Jeg brænder for at bidrage til din trivsel, glæde og indre fred.

Hent den gratis e-bog "Frihed til at være dig" på min hjemmeside www.emiliekrogh.com og hent inspiration på i mine blogindlæg.

Kontakt:

Tlf. nr.: 26 84 38 04 

Mail: ek@emiliekrogh.com

 

Kundeudtalelse:

"Emilie Krogh bragte mig tilbage til livet... Hun gav og giver mig så ubeskrivelig meget! Er så taknemmelig for, at jeg mødte hende! Kan kun anbefale andre at snakke med denne dygtige og vidunderlige kvinde!"
Kvinde, 22 år

 

Tags: selvværd, selvtillid, ro, glæde, accept, selvudvikling, personlig udvikling, familierelationer, tristhed, depression, identitet, positiv psykologi, meditation, mindfulness, selvværdsvejleder, life coach, coach, mærk hvem jeg er, jeg ved ikke hvem jeg er, hvem er jeg, indre fred, styrke, frihed, dårlig samvittinghed, min mand er en tyran, mindreværd, usikker, ked af det, hjælp mig, hjælp til selvhjælp, hvordan kommer jeg videre, sorgbearbejdelse, sorg, jeg har mistet, at miste sig selv, angst, nervøs, præstationsangst, selvværdscoach, Emilie Krogh, certificeret coach, medfølelse, omsorg, hjertevarme, aktiv lytning, tillid, spiritualitet, livserfaring, særligt sensitiv, er jeg god nok, bevidsthed, svag, stærk, 3630 Jægerspris, Nordsjælland

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev