Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Annette Nielsen på Coach.dk

Medlem siden

14-01-2015

Annette Nielsen

Proforza - Erhvervscoach PCC

Specialer

Erhvervscoaching

Haretoften 48, 4000 Roskilde

4000 Roskilde

51248349

51248349

51248349 Hjemmeside

Som erhvervscoach og sparringspartner giver jeg dig værktøjer til at udnytte dine og din virksomheds værdier og potentialer. Som virksomhedsejer, leder, medarbejder eller privatperson, får du perspektivet på plads og kan (gen)skabe fokus på målet. Coaching er et sæt af redskaber, som gør, at du er i stand til at fokusere bedre, udvikle mere, reagere og perspektivere. Kort sagt er min tilgang til coaching at medvirke til at skabe merværdi for virksomheder og mennesker.

Jeg og Proforza er ikke rådgiver eller konsulent i den traditionelle betydning, men den udviklingskonsulent og coach, som kommer det spadestik dybere, der gør, at du kan realisere dine mål og drømme. I planlægningen er Proforza også rådgiveren, som kan fortælle dig, hvordan vi sammen bedst skaber et forløb med værdi og fremtid.

Proforzas værdier og holdninger er sammen med dine egne værdier og tilgange til tingene det fundament, som vi skaber resultaterne på. I nogle cases kan du se eksempler på, hvad jeg har arbejdet med.

Bag Proforza står jeg - Annette Munk Nielsen. Jeg har en PCC-certificering fra ICF (International Coaching Federation), Master i Positiv Psykologi (MoPP) og stress-specialist og har bl.a. arbejdet som leder. Læs mere på Linkedin.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev