Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Stress & Selvkærlighed

Stress & Selvkærlighed

 

Jeg skal bare liiiige ... Hold nu op, hvor har jeg sagt det mange gange i mit liv (især dengang børnene var små) ... "Mor skal bare liiiige" og så knoklede jeg derudaf!

Jeg er nemlig temmelig pligtopfyldende, som person ... og engageret ... og loyal ... og ansvarlig ... og perfektionistisk ... og fagligt stolt ... og idérig ... og social ... og omsorgsfuld ... og og og ... og det kan få konsekvenser i form af stress (genkender du noget fra dig selv?) 

Når du bruger for megen tid på alt og alle andre både ude og hjemme, så kan du meget nemt komme til at lave en "bare liiiige" på dig selv. Måske tænker du, som jeg gjorde, at mig kan jeg jo altid fikse, jeg kan klare det, jeg behøver ikke sætte mig selv i kalenderen, det går nok, så snart jeg lige er i bund med disse opgaver, SÅ kan jeg slappe af.

Udfordringen ligger i at have store bunker og i at sige "Ja" hele vejen rundt, for i sidste ende betyder det et stort, fedt "Nej" til dig selv og i længden er det den absolut nemmeste vej til at redde dig en god gang stress over tid (been there, done that).

Husk derfor altid, at balance handler om at skabe en ligevægt.

Tænk måske på det, som et regnskab. Du skal helst ikke have flere udgifter end indtægter i alt for lang tid, for SÅ begynder overblik, overskud og måske endda søvnen at skride.

Et velplaceret "ellers tak" eller "desværre, jeg har ikke mulighed lige pt" tæller i dit stressregnskab som en minimering af udgifter, hvor så en masse tid i kalenderen til dig selv, vil være en forøgelse af dine indtægter og sådan kan du gøre underværker for dig selv og de, du holder allermest af - God fornøjelse med at balancere stress & selvkærlighed ♥

 

Søg i blandt

564

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
Livet begynder ved kanten af din comfort zone   [Citater på Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev