Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Anne Stæhr på Coach.dk

Medlem siden

27-12-2018

Anne Stæhr

Lifecoach, familiecoach, teenagecoach

Specialer

Børn & Unge, Drømme & Ønsker, Familie & Relationer, Identitet, Life Coaching, Selvværd & Selvtillid

Nørreås 34

4200 Slagelse

42646640

42646640

42646640 Hjemmeside

Står du midt i en svær situation? Skal du træffe nogle vigtige valg? Er du bekymret for dit barns trivsel? Ønsker du at finde en kæreste  -  eller knirker parforholdet? Eller har du bare svært ved at finde energien, svært ved at se meningen med livet, føler mindreværd eller stress, svært ved at komme i gang med det, som du brænder for, eller har du bare brug for et kærligt skub? 

Min passion er at hjælpe dig videre i dit liv, så du får det liv, som du ønsker dig. Det eneste det kræver er, at du er villig til at arbejde med dig selv.

 

Fra ønsketænkning til målsætning

Coaching handler om at definere dine mål og drømme og om at finde vejen til at udleve dem. Det kan være faglige eller jobrelaterede mål, men det kan også være mere private mål i forhold til personlig udvikling eller relationer.

Coaching bygger på et positivt menneskesyn og har fokus på nutid og fremtid. Selve samtalen er funderet i gensidig tillid og respektfuld kommunikation. 

En coaching-samtale er naturligvis en fortrolig samtale, som forbliver mellem dig og mig!

Bor du ikke i nærheden, så kan effektiv coaching sagtens foregå via telefonen eller en videosamtale.

 

Hvad er personlig udvikling 

Personlig udvikling er ord, der bruges i mange forskellige situationer. Gennem livet kan det slet ikke undgås, at vi udvikler os personligt.

Men at arbejde bevidst med sin personlige udvikling kan fx være:

  •          at tage personligt lederskab
  •          at kommunikere tydeligt og uden drama
  •          at bryde mønstre og overbevisninger
  •          at forstå og acceptere sig selv og andre

Jeg coacher dig på dine specifikke mål, og jeg glæder mig til at være din personlige udviklingsguide på netop den udviklingsvej, som du ønsker at betræde.

 

Familie-coaching

Familie-coaching ligger i spændingsfeltet mellem familierådgivning og familieterapi.

Menneskesynet bag familie-coaching er, at familien selv har ressourcerne, og at disse kan stimuleres gennem en aktiv proces.

Gennem en ligeværdig samtale og aktiv proces får I indsigt og forståelse for jeres adfærdsmønstre, og herfra laver I en fælles plan for, hvordan I vil leve ud fra jeres fælles mål og værdier.

Enlige forældre og skilsmisseforældre kan også have gavn af familiecoaching.

Da jeg også er uddannet familieterapeut inddrages oplevelsesorienteret familieterapi og rådgivning, hvor det er relevant. 

 

Unge-coaching - børn og unge 10-18 år

Børn og unge er i dag ofte udfordret af store forventninger. Uanset om udfordringen kommer fra skolen, kammeraterne eller barnet/den unge selv, kan det som forældre være svært at råde og vejlede uden at det udløser følelsesmæssige konflikter eller frustrationer.

Jeg udfordrer dit barn/teenager på en kærlig og anerkendende måde til selv at sætte nogle mål og tage ansvar for vejen dertil.

Coaching har kun effekt, hvis barnet/den unge selv er motiveret. Barnets/den unges tillid til mig er en forudsætning for udvikling. Derfor er samtalen fortrolig på den måde, at jeg ikke refererer til forældrene. Barnet selv må naturligvis medinddrage forældrene lige så meget, som de har lyst til.

 

Skilsmisse

En skilsmisse giver nogle særlige livsvilkår for både børn og voksne. De voksne skal finde et nyt ståsted i deres eget liv. De skal forholde sig til at være alene  -  eller måske til at finde en ny partner.

Set fra børnenes synsvinkel indebærer de nye livsvilkår fx:

·         altid at skulle savne den ene forældre

·         at bo to steder

·         skyldfølelse (når mor og far er uvenner)

·         nye bonus-forældre og søskende

Udover familie-samtaler har jeg erfaring med børnegrupper for skilsmissebørn.

 

Lidt om mig

Jeg tror på det bedste i alle mennesker. Jeg tror på livet og opfatter det som en gave. I mit eget liv har jeg taget flere store valg. Både frivilligt og mindre frivilligt. Hver gang har det medført udvikling og nye muligheder.

Som barn/ung var min familie præget af brud og min mors kræftsygdom. Senere i livet har jeg oplevet ”den lykkelige” skilsmisse, gennemført flere forskellige uddannelser, haft job som bogholder i flere år og som lærer i sidste mange år.

Coach-uddannelsen har lært mig ikke at nøjes. Samtidig er jeg blevet opmærksom på, at få mest muligt ud af nuet. Livet skal leves og nydes  -  hver dag!

Jeg interesserer mig særligt for relationen mellem mennesker og for måden vi kommunikerer på. Det er en kæmpe glæde for mig at se, når både børn og voksne udvikler sig og for alvor begynder at mestre livet.

Jeg er mor til 3 unge mennesker og bor i Slagelse med min kæreste. Tilsammen er vi forældre til 6 unge mennesker i alderen 27-33 år, så familielivet prioriteres højt. I min fritid nyder jeg at danse tango. Tango er nærvær og kommunikation på højt plan.

Hvis ikke jeg har klienter, underviser eller danser, så kan du finde mig med en god kop kaffe blandt blomsterne i mit drivhus!

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev