Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Stresslinien

Stresslinien

  GRATIS telefonisk rådgivning om stress

Stresslinien giver dig mulighed for at få kvalificeret rådgivning, når du har brug for at stille spørgsmål, behov for at tale med en, der forstår at lytte ... eller måske har behov for et godt råd?

Du er velkommen! Vore rådgivere er coaches med speciale i stress. De arbejder under tavshedspligt og afsætter til hver samtale omkring 10-15 minutter til at give dig 100% fokus.

Se næste ledige telefontid hér ude til højre ... eller scroll længere ned på siden for at se de kommende tider samt rådgivere, der byder sig til. 

 

  Se eksempler på klassiske ”stress-spørgsmål” herunder:

  • ”Jeg vågner ofte om natten og er badet i sved … er dét stress?”

  • ”Min partner har det sidste halve år været svært irritabel, han sover meget og siger han nok vil skilles. Jeg tror selv, det er stress, er det dét?”

  • ”Jeg har problemer med at huske almindelige dagligdags ting, hvordan hjælper jeg mig selv bedst og hurtigst?”

  • ”Min kollega har droppet frokostpauserne helt nu. Hun laver mange fejl for tiden, hvad kan jeg gøre for at hjælpe hende, uden at gøre hende ked af det?”

 

  Hvor finder jeg en stresscoach i nærheden?

Coach.dk er tilknyttet et bredt udvalg af coaches, med speciale i stress. De er klar til at hjælpe dig, som du måtte have behovet. Vi er alle forskelligt indrettet, men det er mulighederne for hjælp heldigvis også. Måske har du brug for en dygtig coach, der kan hjælpe dig hjemmefra, dvs. online over telefonen eller via Skype. Måske sidder du med et ønske om at sidde i rum med din coach, for at finde den ro, der skal til i processen. Det ved du bedst selv. Klik rundt for at se, hvad de forskellige coaches tilbyder. Du kan også lokalisere en coach i dit nærområde (og med de kompetencer, der støtter dig bedst), ved at klikke videre på linket til højre (se alle vores stresscoaches). Herfra kan du filtrere videre på geografien, fx. region eller by. Du kan også beslutte, om du har mest lyst at tale med en kvindelig eller mandlig coach. Kontakt os på 8282 1212, hvis du har spørgsmål eller ønsker vores hjælp til at finde den rette coach for dig. 

Stresslinien

Næste stresscoach på tlf. er

Profilbillede af Theis Askling på Coach.dk

Theis Askling

Ons. 21-04-21
09:00 - 10:00
4300 Holbæk

  22228002

  22228002

Der er desværre ikke nogle stresscoaches aktive på Stresslinien

Klik her for at få en oversigt over vores stresscoaches:

Se vores stresscoaches »

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev