Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Grethe Smedegaard på Coach.dk

Medlem siden

02-12-2022

Grethe Smedegaard

Stress & Livscoach

Specialer

NLP

Rugårdsvej 109D

5000 Odense C

42833089

42833089

42833089 Hjemmeside

Jeg har nemlig et ønske for dig… Det tager udgangspunkt i mig selv og mine egne ønsker og drømme her i livet.

Jeg vil altid leve efter hvad min mavefornemmelse fortæller mig er rigtigt. (den tager nemlig sjældent fejl) Altid gå efter det bedste i livet. Altid drømme stort og altid gå efter mine drømme.
Mit liv skal altid være så meget i balance og indre ro som muligt både privat og på klinikken trods jeg er overtænker og min bedste ven hedder stress.

Det samme ønsker jeg for dig.

Du ønsker at få effektive redskaber der virker og som du kan bruge for at det bliver din virkelighed også.

TANKEMYLDER DER STRESSER…

Kender du til det med at tankerne bare buldre derud af med 180 km/t?
Lige gyldig hvad du gør, kan du ikke flygte fra dem. Nattesøvnen bliver ødelagt hvilket går ud over dit overskud næste dag. Alt kører bare i en rundkørsel hvor du ikke kan finde din vej ud!

Det gør jeg!
Sådan var mit liv nemlig i mange år. Jeg var så trænet i at overtænke at jeg næsten kunne forudse hvad andre ville sige og gøre næste gang jeg så dem.

85% af vores tanker er bekymringer… Kun 2% af tankerne styrer du resten er ubevidst. Det er lidt vildt syntes du ikke?

Jeg tror på at hvis du lærer dig selv at kende og lære at lytte til hvad din mavefornemmelse fortæller dig kan du handle på dine tanker og følelser inden de vokser dig over hovedet.

Jeg tror på du kan skabe dig det liv du drømmer om hvis bare du tør gå efter det!

Og jeg tror på du ikke kan kommes i en kasse med standard redskaber men at du har brug for der arbejdes ud af boksen og der hvor du er i dit liv.

Jeg tror på at vi med livsdesign kan designe vores drømmeliv!
At det handler om vi skal tage på rejsen hen til det.
Jeg tror nemlig på livsdesign er som
H.C Andersens eventyr “mit livs eventyr”
hvor han siger “at rejse er at leve”  

Livets rejse går både over høje bjerge og ned i dybe dale, over lige veje og snoede stier – den del kan vi ikke ændre på men du kan lære at gøre bjergene knap så høje, dalene knap så dybe og fylde veje og stier med smukke blomster og skønne dufte.

Et mindset jeg gerne vil lære dig så du lærer at håndtere tankemylder, stress og surstråler – altså mennesker der tager alt din energi.

 

HER HOS MIG GØR VI TINGENE ANDERLEDES

Du arbejder nemlig først og fremmest med at skabe dit eget selvbillede. 
Bagefter arbejder du med hvordan du kommer derhen! Hvilke redskaber du skal bruge! Og jeg er lige ved din side hele vejen.

Jeg tror nemlig ikke på der findes en færdig pakke jeg bare kan give dig og så er du i mål.

Jeg tror mere på bevidstheden om at jeg kan få det liv jeg drømmer om, indebærer, at jeg ikke lader eksterne strategier og metoder styre vores snak.

At jeg i stedet lader min intuition, min personlige power og min energi styre hvilke redskaber du har brug for så du står stærkt i dig selv.

Jeg har en værktøjskasse fyldt med redskaber fra et liv med høje bjerge og dybe dale som jeg gerne deler med dig så du lærer, altid kan forblive i indre ro og balance. Men det er dig der skal over bjergene og ned i dalene så du kan plante smukke duftende blomster på din vej.

DU ER KAPTAJENEN

Hvis du gerne vil slippe af med tankemylder, stress og hvad du ellers bære rundt på i rygsækken er du nødt til selv stå ved roret!
Du er nødt til at blive kaptajn i dit liv hvis du vil have styr på tanker og stress.

Fordi jeg selv har gået vejen ved jeg du også kan gå den selvom der kommer høje bølger, uvejr og du tror du kæntre.
Når du føler det er jeg din 1 styrmand der guider dig sikker i havn men du er ved roret hele tiden.

Sagt på en anden måde det bliver pissehårdt arbejde og jeg kommer ikke til at give dig svarene men jeg vil være ved din side hele vejen og stille de spørgsmål der skal til for at du reflekterer over hvordan du kan designe dit så det passer til dig.

Samtalerne kan foregå online, i klinikken eller bor du her på Fyn kan vi tage en Walk & Talk samtale i den friske luft.

COACHINGOMRÅDER

Som udgangspunkt kan jeg coache i stort set alt fordi det er dig der er eksperten i dit liv. Så føler du der er et område du har brug for sparring på så kontakt mig.

Men selvom jeg kan coache i stort set alt har jeg et område jeg er ekstra skarp på. Det er tankemylder og stress efter jeg selv i mange år var overtænker og brændte ud både i parforholdet, jobbet og egenomsorgen.
Så jeg ved pænt meget om at have en ven der hedder stress og hvordan du finder ro i dit liv med redskaber der kan miste tankemylderet.

KORT OM MIG

Jeg har levet et liv med rigtig høje bjerge der skulle bestiges og dybe dale jeg var nødt til kravle op af. Det gør at jeg i dag er god til at finde vejene der også for mig bliver snoet ind imellem.
Det gør at jeg har lært rigtig meget af livet på godt og ondt og det bruger jeg i dag til at hjælpe andre i at plante blomster på deres veje og er med på turen op ad bjerget og ned i dalen.

Jeg lever et liv med fokus på det positive i livet og hvor mavefornemmelsen er i centrum. Den taler stort set altid rigtig selvom det ikke altid det er sjovt at høre hvad den siger.

Jeg har mærket livets barske sider fra Sidelinien og på egen krop. Bla begravede jeg min mor som 21-årig, holdt min veninde i hånden da hun åndede ud mens jeg selv overlevede cancer, trafikulykker og noget så unikt som en hasselnød i lungen. Jeg er mor med M og min datter er mit største idol bla fordi hun reddede mit liv.

Som menneske er jeg varm, omsorgsfuld og rummelig men jeg er også ærlig, direkte og har kant.

Alt det gør mig til en rigtig god og empatisk coach der ønsker mine kunder alt det bedste.

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev