Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Line  Pryds på Coach.dk

Medlem siden

25-02-2019

Line Pryds

Mentor og Ungecoach

Specialer

Børn & Unge

Solbakkevej 11

3050 Humlebæk

61650882

61650882

61650882 Hjemmeside

At være ung i dag er benhårdt. Mange unge føler sig pressede af forventninger, de tror der er til dem, men får ikke nødvendigvis delt det med deres forældre og tætteste vennerelationer. De sammenligner sig med hinanden, og når alle andre ser ud til at kunne klare mosten, tager de "det går fint"-masken på, selvom de inden i føler kaos, forvirring og afmagt. 

Det kan være svært at dele følelsesladede og tunge emner med sine forældre. Det er det fordi intet barn, uanset alder, ønsker at gøre sine forældre bekymrede, kede af det eller skuffede. Derfor kan det være rart at snakke med en uvildig person. 

Det er vigtigt, at du som forældre er opmærksom på, om dit barn har brug for at tale med nogen om udfordringerne ved at være ung, da de ikke nødvendigvis selv beder om hjælp eller åbner sig op.

 

Line Pryds - mentor og ungecoach

Jeg har arbejdet med børn og unge i mere end 10 år. Som coach og som menneske generelt brænder jeg for at gøre en forskel for vores unge mennesker. De skal vide, at vi tror på dem, og de skal mærke at de kan have tillid til, at de sagtens kan klare de udfordringer, som livet byder dem - At de er gode nok præcis som de er. Når de tror på sig selv og er tilfredse med sig selv, får de mod til at stå ved den de er, uden at skulle "spille en rolle". De får også mod til at sige til og fra, og mærke efter inden i, hvad der føles rigtigt og forkert. 

Mit kendetegn som coach er, at jeg går all in på de forløb, jeg starter op. Der findes ikke quick-fixes - slet ikke når vi arbejder med selvværd - og forandringen vil ikke ske over night. Det kræver tid og en indsats fra den unge at ændre sine fortællinger og vaner. Men jeg går vejen med dem fra start til slut.

Noget andet, der kendetegner mig som coach, er autensitet, nærvær samt omsorg med kærlige skub bag.

 

Nedenfor kan du læse, hvad andre unge har fået ud af deres forløb hos mig:

"Line er jordnær, forstående, lyttende og god til at guide, så jeg selv kan finde ind til kernen af en udfordring. Jeg føler mig godt tilpas i hendes selskab, hvilket også gør det lettere for mig at åbne op omkring mit indre tankespind". Freja 18 år

“I mit forløb hos Line har jeg lært, at jeg er god nok, som den person jeg er, og at jeg skal sætte tid til at slappe af, og det er også okay. Jeg vil fremad være bedre til at lytte til mig selv, og handle ud fra det jeg føler, jeg har behov for. Det har givet mig en større ro, fordi jeg nu accepterer mine handlinger og behov, f.eks. at trække mig tilbage, hvis jeg har brug for at slappe af. Det har også gjort mig mere udadvendt, fordi det har givet mig mere overskud.” Sara, 17 år

 

Besøg www.linepryds.dk og læs mere om mine tilbud til unge.

Det er også muligt at følge mig på Instagram (line_pryds) og Facebook (@LinePrydsBusiness)

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev