Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Ann Roy Vind på Coach.dk

Medlem siden

13-06-2018

Ann Roy Vind

Coach og mentor - Hvad vil du opnå?

Specialer

Børn & Unge, Karriere, Life Coaching, Medarbejdere & Teams, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid

Amalievej 3

3400 Hillerød

20864347

20864347

20864347 Hjemmeside

Coaching er for dig, der ønsker at få mere ud af livet. Måske er der noget, du vil blive bedre til, privat eller professionelt. Måske har du udfordringer, som du kan bruge hjælp til at takle. Jeg kan hjælpe dig med

 • Forandringsprocesser
 • Karrierecoaching
 • Kraftfuld kommunikation
 • Mønsterbrud
 • Personligt lederskab
 • Personlig udvikling
 • Stresshåndtering

Coaching er en ligeværdig samtale, som har til formål at hjælpe dig med at se de muligheder, du har. Coaching er ikke behandling, vejledning eller terapi.

Coaching er baseret på et positivt menneskesyn. Vi har alle de ressourcer, vi har brug for, indeni os. Der er ikke noget galt, ikke noget der skal fikses. Mange mennesker har den opfattelse, at man ikke må være vred, og at der er en grænse for, hvor længe man kan være ked af det og ulykkelig, men sandheden er, at alle følelser er tilladte - det er op til dig, hvordan du håndterer dine følelser. Det er, som det er, men ofte har vi brug for at nå til en erkendelse, at få en ny indsigt, eller for at bryde et mønster for at nå til et nyt resultat.

Jeg er certificeret Mindjuice coach, og Mindjuice coaching er dybere end almindelig coaching. Du kan forvente at se nye ting og få nye indsigter om dig selv.

Unge Coach

Jeg drives af et ønske om at hjælpe især unge mennesker, som er udfordrede i deres hverdag.

Allerede som 15-16 årige skal de unge træffe et valg om uddannelse. Hvordan kan du i den alder vide, hvad du vil lave resten af dit liv? Skal du ved udgangen af 9. klasse vide, hvilken uddannelse der er den rigtige for dig? 

Mange unge vælger at gå i gymnasiet, for så er de da fredet i de næste 3 år - i hvert fald hvad angår at vælge. Ikke alle når at afklare, hvad de vil efter gymnasiet. Gymnasiet er krævende, der stilles store krav, og hvis det ikke er det rigtige valg, bliver det et ekstra stort pres. Ligesom enhver uddannelse, der ikke er påbegyndt på baggrund af et aktivt valg. Det kan blive en ond spiral, hvor presset fra skole og omgivelser fører til skoletræthed, lavt selvværd, konflikter i familien og manglende selvtillid.

Hvis du kan genkende noget af dette, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af, hvad dit potentiale er. Jeg kan også hjælpe dig med at se de ressourcer, du har, og hjæpe dig til at blive i stand til at beslutte, hvad der er det rigtige for dig, og hvilken vej du skal gå. Med andre ord - sætte dig i førersædet og bestemme retningen i dit liv.

 • Er du i tvivl om, hvad du vil med din fremtid?
 • Føler du, at du skal leve op til dine egne, dine forældres eller andres forventninger?
 • Føler du et pres for at være på sociale medier?
 • Er det svært at gå i skole?
 • Er du i tvivl, om du har valgt den rigtige uddannelse?
 • Føler du dig træt og uoplagt, og har du mindre lyst til at være sammen med andre?
 • Føler du dig fristet til at ryge eller drikke eller prøve noget andet for at have det sjovt?
 • Er det svært at tale om, hvordan du har det?

Hvis du kan sige ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan du tale med mig.

Lad mig hjælpe dig med at finde ud af, hvad du virkelig brænder for, og hvad der forhindrer dig i at nå dine mål og udleve dit fulde potentiale.

Life Coach, Personlig udvikling, Selvværd & Selvtillid, Karriere Coach

Du behøver ikke have et problem for at få glæde af at blive coachet.Mange kender følelsen at være begrænset og forhindret i at leve livet fuldt ud. Måske føler du dig svigtet og har svært ved at komme videre. Måske havde du forventninger til fremtiden, som ikke blev opfyldt, og du har svært ved at se vejen frem. Måske føler du, at du løber rundt i hamsterhjulet uden at kunne finde vejen ud.

 • Har du en drøm, som du ville ønske, du kunne realisere?
 • Er der noget, du har udskudt i lang tid?
 • Har du en konflikt i familien eller på arbejde?
 • Er du den leder/forældre/søn/datter, du ønsker at være?
 • Trænger du til et karriereskifte?
 • Måske er der noget i dit liv, som du har brug for at give slip på?
 • Står du ved en skillevej og er i tvivl om, hvilken vej du skal vælge?
 • Har du brug for sparring og afklaring?

 

Priser

Jeg tilbyder en indledende samtale på 15-30 minutter, hvor vi  kan få et indtryk af hinanden, så du kan vurdere, om jeg vil være den rette coach for dig. Det er vigtigt, at du kan have tillid til din coach.

Pris for Unge Coaching:

Det kan være en stor overvindelse at indse og indrømme, at man har brug for at tale med nogen, og når man er nået dertil, skal prisen ikke være en hindring. Prisen for ungecoaching aftales derfor individuelt.

Pris for andre former for coaching:

En coachingsession varer 45-60 minutter og koster 700 kr.

3 coachingsessioner (aftalt og betalt samlet) koster 1.950 kr.

5 coachingsessioner (aftalt og betalt samlet) koster 3.150 kr.

 

Hvor:

Coaching kan finde sted hjemme hos dig, over telefon eller Skype, FaceTime eller lign. Du er også velkommen til at komme til mig. Personligt holder jeg meget af at komme ud i naturen, og coaching på en spadseretur i en park eller skoven eller på en tur ved vandet fungerer vældig godt.

Jeg kommer fra Nordsjælland, og ved samlet transporttid på 1 - 1½ time påregnes et transportgebyr på 100 kr. Ved transporttid over 1½ time påregnes et transportgebyr på 100 kr. + 50 kr. pr. 15 min. Samlet transporttid under 1 time er uden beregning. Transporttid beregnes via KRAKs ruteplan.

Afbud:

Afbud skal senest foretages 24 timer før aftalt session. Ved afbud mindre end 24 timer før aftalt session krævesbetaling for 1 session.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om min coaching og hvem jeg er, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20864347. Du er også velkommen til at sende mig en SMS eller en e-mail til ann@mindtrain.dk.

 

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev