Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Randi Plesner på Coach.dk

Medlem siden

25-02-2016

Randi Plesner

Personlig coach i Silkeborg og Midtjylland

Specialer

Drømme & Ønsker, Meditation, Mentaltræning, Parforhold, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid

Kragelundvej 31

8600 Silkeborg

61309802

61309802

61309802 Hjemmeside

Styrk dit selvværd - og få friheden tilbage i dit liv

Jeg hjælper dig fra et liv i selv-had og utilstrækkelighed og hvor du går og skælder dig selv ud, konstant har paraderne oppe over den mindste ting.  - måske med tanker om, at du slet ikke har fortjent at få et bedre liv...

 - til et liv præcis som du ønsker det. Du ved, dér hvor du..

⇢ Sover godt om natten
⇢ Oplever, at du hører til
⇢ Er glad for dig selv og føler dig mere afslappet - ja, i det hele taget er meget mere GLAD ?
⇢ Har mere overskud til at få tingene gjort
⇢ Kan sætte grænser på en god måde, så det hele giver mere mening
⇢ Oplever at du ER nok!

Jeg er ICI Internationalt uddannet og Certificeret MasterCoach (linker til mere om hvem jeg er), og jeg hedder Randi Plesner.

Jeg tror på....

Jeg tror på, at roden til et liv uden stress, i frihed og mening bygger på dit eget selvværd. Det billede du har af dig selv, og om du kan stole på dig selv, er afgørende for, at du har en oplevelse af at kunne færdes helt frit og ustresset og kan trække vejret helt ned i maven. Når du har et naturligt højt selvværd, har du nemlig meget lettere ved at håndtere stressede situationer eller hele perioder. Livet giver pludselig meget mere mening, og dit overskud bliver stabilt.

Jeg tror på, at coaching er en synkron dans med dig.

Jeg er på mange måder dit spejl.

 

Jeg tilbyder ...

Jeg tilbyder selvværdscoaching i hele Danmark, USA, England (engelsktalende lande) og Norge, og du kan få tilbudt både et personligt 1-1 forløb eller melde dig til et 16 ugers program (se mere på https://randiplesner.dk)

Jeg coacher dig indenfor både dit privatliv og dit arbejdsliv. Jeg tror på det hele menneske, og jeg tror på, at ved at ændre på én lille ting, så har det en stor indflydelse på resten af dit liv. Jeg ved, at den hjælp du får af mig, har langtidsholdbar virkning. 

Jeg tilbyder både coaching og hypno-coaching, som hånd i hånd effektivt kan fastholde dig i dine ønsker og mål. Du får kraftfulde værktøjer med fra mig, som vil støtte og hjælpe dig til den forandring som du ønsker dig allermest.

Ved hjælp af værktøjer, som du nemt kan huske, og kraftfulde spørgsmål, god dialog og først og fremmest en tillidsfuld relation, hjælper jeg dig sikkert til dit mål. Faktisk går du hele vejen selv - med mig på sidelinjen.

Jeg ved, at når vi ses den sidste gang, så har forandringen været igang et stykke tid, og du er meget tættere på målet. 

Det praktiske..

En session varer typisk en til halvanden time, og det typiske forløb er på ca. 5 gange. 

Online Selvværdsforløbet, 'Butterfly-effekten', varer 16 uger, og har hele 3 1-1 sessioner med mig (som er online via Zoom), samt en kæmpepakke af øvelser, webinarer og sparring. 

Bor vi langt fra hinanden, bruger vi Zoom eller FaceTime, og det giver dig den fordel, at du ikke skal bruge tid og energi på transport. 

Hvem er jeg?..

Jeg er uddannet og ICI Int. Certificeret MasterCoach og Hypno-coach fra EmpowerMind Danmark, Konfliktcoach fra Lars Mogensen (Elsk dine konflikter), samt har flere forløb fra John Assaraf i USA. Det betyder samtidig, at jeg har skrevet under på en nøje beskrevet Etik og Standard for coaching. Det betyder blandt andet, at jeg er underlagt tavshedspligt.

Jeg har været selvstændig siden 1995, og har undervist og coachet iværksættere igennem mange år i bla markedsføring og robusthed som soloselvstændig.

Derudover har jeg en baggrund i grafisk design, kommunikation, og har arbejdet som lærer i 4 år

Min passion er at hjælpe så mange mennesker som muligt, til et liv, hvor robusthed, selvværd og selvtillid er naturligt højt. For så kan livet næsten ikke blive bedre :)

Jeg er også uddannet i hundeadfærdspsykologi (Etologi), sorgbearbejdning, og facilitering af konfliktløsning. 

Nåmmen, derudover så elsker jeg at synge, danse og være i naturen. Jeg elsker mit liv, min familie og alt hvad jeg i det hele taget bruger min tid på. Jeg har en overbevisning om, at når vi hver især har fundet vores HVORFOR, så går alting ofte op i en højere enhed. Og apropos højere enhed: Jeg tror fast på, at der er mere mellem himmel og jord end vi ved, og at der findes en universal skaberkraft.

Og så tror jeg på magi :) Magien i alting. Solopgang, natur, fantastiske sammentræf. Magien i, at der er en mening i alting. Alt det tror jeg på. Uden dog at være lalleglad eller miste jordforbindelsen :) 

Jeg glæder mig til at møde dig! 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev