Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Randi Plesner på Coach.dk

Medlem siden

25-02-2016

Randi Plesner

Int.Cert. ICI Master Coach

Specialer

Business Coaching, Drømme & Ønsker, Mentaltræning, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Vægttab

Harbovad 9

8600 Silkeborg

61309802

61309802

61309802 Hjemmeside

Jeg er ICI Internationalt uddannet og Certificeret MasterCoach, NeuroCoach, Mentaltræner, stresscoach, og TeamCoach, og jeg hedder Randi Plesner. Jeg tilbyder coaching i hele Danmark, USA, England og Norge, indenfor både dit privatliv og dit arbejdsliv. Jeg tror på det hele menneske, og jeg tror på, at hvis bare du ændrer på én ting, så har det en stor indflydelse på resten af dit liv. Jeg tror på, at coaching skal have fokus på en langtidsholdbar løsning for dig.
Jeg tilbyder både coaching og mine mentaltrænings metoder som jeg kalder MindSurfing, som hånd i hånd effektivt kan fastholde dig i dine ønsker og mål, og som giver dig hjælp til selvhjælp, så du hurtigere kan stå på egne ben og komme videre ad præsic den vej du ønsker. 

I fællesskab finder vi den form og det forløb, som er allerbedst for dig, men for at coaching skal være effektivt, er det også vigtigt, at vi ind imellem tager fløjshandskerne af, og får "taget tyren ved hornene" - på en god og tilpasset måde for dig. 

En session varer typisk ca. 1 time, og det mest almindelige coaching forløb er ca. 4-5 gange. 
Bor vi langt fra hinanden, bruger vi Skype eller FaceTime som talerør, og det giver dig den fordel, at du ikke skal bruge tid og energi på transport. 

Jeg er uddannet hos EmpowerMind Danmark, John Assaraf i USA samt Lars Mogensen, og er ICI International Certificeret. Det betyder samtidig, at jeg har skrevet under på nøje beskrevet Etik og Standard for coaching. Det betyder blandt andet, at jeg naturligvis har tavshedspligt.

Jeg har været selvstændig siden 1995, og har undervist iværksættere igennem mange år i bla markedsføring og vedholdenhed som soloselvstændig. Derudover har jeg en baggrund i grafisk design, kommunikation, arbejde som lærer, hundeadfærdspsykologi (Etologi), sorgbearbejdning, sygdomscoaching, fitnesstræning, personlig branding og facilitering af samarbejde

Du kan hos mig også være med i større forløb, hvor du har mig som mentor og coach i et halvt år indenfor mine specialområder: Find din kvinde +45 og Ingen Vej Tilbage

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev