Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Randi Plesner på Coach.dk

Medlem siden

25-02-2016

Randi Plesner

Personlig coach i Silkeborg og Midtjylland

Specialer

Drømme & Ønsker, Mentaltræning, Personlig Udvikling, Selvværd & Selvtillid, Stress, Sundhed & Velvære

Kragelundvej 31

8600 Silkeborg

61309802

61309802

61309802 Hjemmeside

Noget af det, jeg elsker allermest, er den magi der sker, når jeg hjælper dig til bedre selvværd og selvtillid, så du kan slippe al stress og finde meningen med livet igen. Du bliver hvad du tænker, og hemligheden er, at du selv kan træne dine tankemønstre. Bare rolig, det hjælper jeg dig med.

Jeg er dedikeret til at hjælpe dig frem til at mærke den ro og oplevelse af at kunne trække vejret ubesværet helt ned i maven; og fornemmelsen af at kunne klare hele verden. Helt uden stress. Eller, du ved ... den der varme og glæde ved at vågne, og vide, at alt kommer til at løse sig, så du kan roligt være glad.... 

Jeg er ICI Internationalt uddannet og Certificeret MasterCoach (linker til mere om hvem jeg er), og jeg hedder Randi Plesner.

Jeg tror på, at roden til et liv uden stress, i frihed og mening bygger på dit eget selvværd. Det billede du har af dig selv, og om du kan stole på dig selv, er afgørende for, at du har en oplevelse af at kunne færdes helt frit og ustresset og kan trække vejret helt ned i maven. Når du har et naturligt højt selvværd, har du nemlig meget lettere ved at håndtere stressede situationer eller hele perioder. Livet giver pludselig meget mere mening, og dit overskud bliver stabilt.

Jeg tilbyder coaching i hele Danmark, USA, England (engelsktalende lande) og Norge, indenfor både dit privatliv og dit arbejdsliv. Jeg tror på det hele menneske, og jeg tror på, at ved at ændre på én lille ting, så har det en stor indflydelse på resten af dit liv. Jeg ved, at den hjælp du får af mig, har langtidsholdbar virkning. 

Jeg tilbyder både coaching og hypno-coaching, som hånd i hånd effektivt kan fastholde dig i dine ønsker og mål. Du får kraftfulde værktøjer med fra mig, som vil støtte og hjælpe dig til den forandring som du ønsker dig allermest.

Jeg tror på, at coaching er en synkron dans med dig. Jeg er på mange måder dit spejl. Ved hjælp af værktøjer, som du nemt kan huske, og kraftfulde spørgsmål, god dialog og først og fremmest en tillidsfuld relation, hjælper jeg dig sikkert til dit mål. Faktisk går du hele vejen selv - med mig på sidelinjen. Jeg tror på, at intet er forkert eller rigtigt - og at alt har en konsekvens. Der findes ikke fejl, til gengæld er der læring i alting. 

Jeg ved, at når vi ses sidste gang, så har forandringen været igang et stykke tid, og du er meget tættere på målet. 

En session varer typisk en til halvanden time, og det et typisk forløb er på 5 gange. 
Bor vi langt fra hinanden, bruger vi Skype, Zoom eller FaceTime, og det giver dig den fordel, at du ikke skal bruge tid og energi på transport. 

Jeg er uddannet MasterCoach og Hypno-coach fra EmpowerMind Danmark, Konfliktcoach fra Lars Mogensen, samt fra  John Assaraf i USA, og er ICI International Certificeret. Det betyder samtidig, at jeg har skrevet under på nøje beskrevet Etik og Standard for coaching. Det betyder blandt andet, at jeg er underlagt tavshedspligt.

Jeg har været selvstændig siden 1995, og har undervist og coachet iværksættere igennem mange år i bla markedsføring og vedholdenhed som soloselvstændig. Derudover har jeg en baggrund i grafisk design, kommunikation, arbejde som lærer, hundeadfærdspsykologi (Etologi), sorgbearbejdning, sygdomscoaching, personlig branding og facilitering af konfliktløsning. Min passion er at hjælpe så mange mennesker som muligt, til et liv, hvor selvværd og selvtillid er naturligt højt. For så kan livet næsten ikke blive bedre :)

Du kan hos mig også være med i mine skræddersyede forløb, hvor du har mig som mentor og coach i længere tid,  indenfor mine specialområder: "SHINE - få dit naturlige selvværd tilbage" - "Yngre med Årene - mental livsstilsomlægning"

Nåmmen, derudover så elsker jeg at synge, danse og være i naturen. Jeg elsker mit liv, min familie og alt hvad jeg i det hele taget bruger min tid på. Jeg har en overbevisning om, at når vi hver især har fundet vores HVORFOR, så går alting ofte op i en højere enhed. Og apropos højere enhed: Jeg tror fast på, at der er mere mellem himmel og jord end vi ved, og at der findes en universal skaberkraft. Og så tror jeg på magi :) Magien i alting. Solopgang, natur, fantastiske sammentræf. Magien i, at der er en mening i alting. Alt det tror jeg på. Uden dog at være lalleglad eller miste jordforbindelsen :) 

Jeg glæder mig til at møde dig! 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev