Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Rasmus Kaag på Coach.dk

Medlem siden

05-08-2013

Rasmus Kaag

Erhvervscoach og personlig coach

Specialer

Erhvervscoaching, Ledelsesudvikling, Medarbejdere & Teams, Personprofiler, Stress, Work / Life balance

Frederiks Allé 112B

8000 Aarhus C

31310598

31310598

31310598 Hjemmeside

Egen coach- og konsulentvirksomhed siden 2007

Jeg har haft min egen coach- og konsulentvirksomhed siden 2007 og har ligeledes arbejdet med personaleledelse og ledelse af ledere gennem de sidste godt 15 år.
Jeg coacher både private klienter og på konsulentbasis for virksomheder og organisationer.
Du kan få coaching både i Århus C og online. Jeg er desuden fleksibel omkring andre lokationer.
En coachingsession varer normalt 2 timer. Men vi aftaler den varighed, der passer bedst til dig og din aktuelle situation.
Det vil derfor også være individuelt, hvor mange sessioner der er behov for.

Coaching rodfæstet i den praktiske virkelighed

For mig er læring gennem uddannelse og løbende refleksioner et centralt fundament, men det vil aldrig kunne stå alene – jeg henter i lige så høj grad mine erfaringer gennem løbende coaching og mit virke som leder.

Det daglige samspil mellem forskellige arbejdsmæssige og sociale sammenhænge giver mig et stort menneskeligt indblik og forståelse.

Som følge af mit arbejde som leder er jeg solidt rodfæstet i virkeligheden. Det betyder, at du møder en coach, der har alsidig kendskab til og erfaring med, hvilke metoder der virker i praksis – og hvad der skal til for at lykkes med en bæredygtig forandringsproces.

Metode og fundamentet for min coaching

I min coaching behøver du ikke passe ind i en forudbestemt teoretisk kontekst, fordi jeg benytter ikke formaliserede coachingmetoder. I stedet er det din livsverden, dine oplevelser og dit daglige hverdagsliv, der er omdrejningspunkt for vores indbyrdes samtale.

Vi tager dermed afsæt i dine centrale personlige værdier og taler om det, der er mest værdiskabende for dig.

Gennem ligeværdig kommunikation finder vi dine muligheder, tilstedeværende ressourcer og kvalifikationer, som fundament for gode meningsgivende prøvehandlinger.

Overvejer du om coaching er noget for dig?
Ring på 31310598 og få en uforpligtende snak om dine udfordringer – efter dialogen kan du overveje om coaching er det rigtige for dig.
Har jeres virksomhed eller organisation brug for en erfaren erhvervscoach til at facilitere lederudvikling,  individuel ledercoaching eller coaching af jeres medarbejdere, så kontakt mig på rasmus@nextprocess.dk for en uforpligtende snak om mulighederne.

Min baggrund

Jeg har 15 års erfaring som både coach og leder – og en række uddannelser bag mig:
 
  • Master i ledelse
  • Master i læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationspsykologi
  • NLP Master Practitioner
  • Prince 2 projektlederuddannelse
  • Diplommoduler i ledelse
  • Certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI - personlighedstest)
  • Certificeret i Teamkompasset (bygger direkte på Jungiansk Typeindeks)

Mine specialer er:

Det siger mine klienter:

Jeg stod på kanten af at blive syg af at tage på arbejde.

Da jeg kontaktede Rasmus Kaag, stod jeg på kanten af at blive syg af at tage på arbejde. Fanget i en situation, hvor jeg følte, at jeg ikke slog til på nogle af mine opgaver. Der var ganske enkelt for mange opgaver, som jeg var indblandet i såvel indenfor og udenfor min egen faglighed.

Jeg oplevede ledercoaching hos Rasmus Kaag som en serie af lange meget givende samtaler.

Rasmus formår at uddrage de vigtigste pointer og oversætte dem til enkelte overskrifter. Derved bliver samtalerne ret skarpe og har et højt kvalitetsniveau, fordi de bliver holdt på sporet.

Han har en evne til at sætte ting i en hverdagsagtig personlig kontekst – modsat andre, der forsøger at tilpasse dig til en låst teori, de har lært på et managementkursus et sted.

Projektleder, 40 år
______________________________

Ofte trist og usikker.

Da jeg opsøgte Rasmus, følte jeg mig ofte trist og usikker – og jeg var bange for ikke at gøre tingene godt nok. Jeg ønskede at få hjælp til at få styr på min usikkerhed og tvivlen på mine kompetencer.

Det har været et meget positivt forløb. Jeg fik meget ud af hver enkelt samtale, og kort tid efter den første samtale begyndte jeg at mærke en forskel. Det blev meget bedre efter hver samtale.

Den personlige coaching har givet mig nogle gode redskaber at arbejde med. Ved tvivl og usikkerhed, tænker jeg hurtigt på nogle af de ord, som Rasmus har sagt – og kommer igen på rette spor.

Rasmus er meget behagelig at snakke med, og jeg havde ikke svært ved at åbne mig op for ham.

Elev i firma, 35 år

______________________________

Tæt på at gå ned med stress og opsøgte Rasmus Kaag for at undgå en sygemelding.
Jeg var tæt på at gå ned med stress og opsøgte Rasmus Kaag for at undgå en sygemelding.

Jeg havde brug for at få styr på alt det, der rumsterede i hovedet, arbejdsopgaver og hvordan jeg skulle navigere rundt i alt dette.

Rasmus er en meget behagelig person at snakke med, og man får automatisk tillid til ham. Han er rigtig god til at lytte efter det, man ikke siger og får stillet de rigtige spørgsmål, så man bliver nødt til at forholde sig til det.

Efter coachingforløbet er jeg blevet bedre til at håndtere min hverdag. Jeg har en del ting i min værktøjskasse, som jeg kan tage frem, når jeg bliver presset på arbejde eller privat.

Jeg tænker mere over at passe på mig selv og være tro mod mig selv, også når jeg er presset.

Teknisk designer, 47 år

______________________________

 

JTI - personlighedstest - Efter JTI-testen føler jeg mig mere handlekraftig.


Jeg valgte at få en JTI-test hos Rasmus Kaag, da jeg følte mig utilstrækkelig – og ikke helt følte, at jeg kom i mål med det, jeg gerne ville. Jeg manglede overskud, overblik, og gennemslagskraft.

I den opfølgende tilbagemeldingsdialog om min JTI-profil var Rasmus rigtigt god til at beskrive effekten af mine holdninger, tanker og min ageren i verden, hvilket gjorde processen rigtigt god.

Jeg oplevede, at det at få sat ord på sin personlighed, gav en effekt i sig selv. Man kommer jo til at tænke over, hvordan man agere og siger tingene, og det skaber jo forandringerne.

Efter JTI-testen føler jeg mig mere handlekraftig. Jeg blevet endnu mere bevidst om, at jeg agerer forskelligt i de to verdener – privat og professionelt.

Jeg har fået bevidsthed om, hvad jeg kan skrue på for at få mere slagkraft bag mine ord. Jeg fordyber mig mere i tingene og føler, at processen har gjort, at jeg ser lysere på fremtiden.

Rasmus’ rolige og rare væsen gav mig lov og lyst til at vende vrangen ud på mig selv. Og dermed kunne jeg få de ærlige og brugbare svar, jeg fik tilbage.

Jeg vil anbefale Rasmus Kaag, så snart jeg kan se en anledning til det – både privat og professionelt.

Pædagog, 51 år

______________________________

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev