Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Rena Billeskov på Coach.dk

Medlem siden

04-01-2024

Rena Billeskov

Life & Business Coach

Specialer

Karriere

Gentoftegade 84

2820 Gentofte

20888903

20888903

20888903 Hjemmeside

Livet er en lang rejse, og jeg vil gerne hjælpe dig på din

Jeg tilbyder et trygt og fortroligt rum med plads og mulighed for reflektion og opnåelse af selvindsigt. Jeg hjælper dig med at blive klogere på dit inderste og på, hvad der skal til, for at du kan blive i stand til at handle på dine drømme og mål, eller på, hvorfor du måske må vælge at give slip på dem.

Jeg tror på, at du er din egen største støtte og power, og jeg hjælper dig med at finde ind til lige præcis det og til, hvordan du kan begynde at bruge alt det, du er og kan. Det gør jeg ved at benytte en samtaleform, der tager udgangspunkt i, at de bedste svar og løsninger skabes og findes i os selv. Mit formål er at gøre dig bevidst om de mønstre og overbevisninger, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker og drømmer om. Jeg hjælper dig med at forstå, hvad der holder dig tilbage, og dermed, hvilke mønstre og overbevisninger du nødvendigvis er nødt til at gør op med for at nå dit mål og udleve dine drømme, store som små. I vores samtaler vil vi derfor også komme ind på, hvordan du kan bryde dine gamle hæmmende mønstre og erstatte dem med nye og støttende alternativer.

Jeg anvender blandt andet visualisering i mit arbejde og har god erfaring med, at disse giver mine klienter en dybere indsigt i, hvad der skal til, for at de forfølge deres mål og drømme.

Jeg brænder særligt for, men er ikke begrænset til, at hjælpe dig, der står over for en vigtig forandring, beslutning eller skillevej i dit liv. Det kan være, at du har et ønske om at stå stærkere i dig selv, rykke dig i din personlige eller professionelle udvikling, få mere selvtillid og selvværd eller vil komme noget til livs, der holder dig tilbage fra at nå dine mål og drømme.

Igennem vores samtaler vil du opdage, at svarene findes indeni dig selv. Min vigtigste opgave er, at hjælpe dig med, at finde dem og hjælpe dig til at sætte dem i spil på din nye vej. Det vil gøre, at du vil have følelsen af, at stå stærkere i dig selv og leve både dit professionelle såvel som dit private liv fuldt ud, præcis som du drømmer om.

Om mig

Med baggrund i mit arbejdsliv og min livserfaring fokuserer jeg i min coaching hovedsageligt på livsstilsændringer i såvel karriere som privatliv samt støtte af ledere i deres udvikling i lederskabet.

Jeg er empatisk, lyttende og nysgerrig af natur, og så er jeg fascineret af mennesker og alt det, vi indeholder både udenpå og indeni. Jeg er drevet af en lyst til at gøre en forskel og skabe værdi for mennesker, ved at hjælpe dem med, at gøre deres drømme og mål til virkelighed. 

Jeg er certificeret Life & Business Coach gennem Sofia Manning, som er en af Danmarks førende ICF-godkendte uddannelser. Jeg er i øjeblikket i gang med, at videreuddanne mig til Master Coach med speciale i ledelse og konflikthåndtering samt børne- og ungecoach. Samtidig med min egen uddannelse er jeg tilknyttet Sofia Mannings coachuddannelse som coachtræner, hvor jeg støtter og giver feedback til studerende, der er i gang med deres gunduddannelse i coaching.

Jeg har evnen til at se det hele menneske og til at skabe et trygt og fortroligt rum omkring mig. Min erfaring er, at det rum, jeg skaber, giver mine klienter evnen til at reflektere og finde svarene indeni sig selv og derved finde modet til, at handle på deres mål og drømme.

Jeg har et langt og alsidigt arbejdsliv bag mig. Jeg har beskæftiget mig med alt ligefra som meget ung, at være ansat som butikschef i en stor amerikansk virksomhed, til at rejse verden rundt og have hele den som min arbejdsplads i fem år. Især min tid i udlandet, hvor jeg boede både i Italien og London, var en tid i mit liv, der var fuld af eventyr, læring, udvidelse af min horisont og indsigt i, hvor helt utrolig smuk vores verden og alle dets individer er på kryds og tværs af lande, kontinenter og kulturer.

Jeg elsker forandring og har selv flere gange i løbet af mit liv, rystet posen både privat og karrieremæssigt, for at trække et nyt kapitel op. Senest da jeg besluttede mig for at uddanne mig til coach.

​De sidste 15 år har jeg arbejdet sammen med og støttet topledere i store og mellemstore virksomheder som executive assistant.

Fællesnævneren for hele min professionelle karriere er, at jeg altid har haft med mennesker at gøre. Mine stillinger, hvor forskelligartede de end har været, har altid haft individet som hovedfokus.

Privat er jeg bosat i Gentofte og gift med Søren, som jeg har to børn med. Vi købte i 2022 et skønt hus i Toscana, hvor vi elsker at bruge vores tid og udleve vores eventyrlyst og kærlighed til Italien og dens kultur og fantastiske køkken.

Jeg tilbyder samtaler fysisk i mine lokaler i Gentofte eller online via Zoom.

 

 

 

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev