Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Susanne Povelsen på Coach.dk

Medlem siden

19-09-2008

Susanne Povelsen

Specialer

Enneagrammet, Life Coaching, Medarbejdere & Teams, Parforhold, Personlig Udvikling, Personprofiler

Klingebjergvej 20, Ramløse

3200 Helsinge

27202035

27202035

27202035 Hjemmeside

Om CoachSpirit

Kerneydelserne i CoachSpirit er personlig coaching (privat og i virksomheder), coaching af mindre teams i virksomheder og parcoaching. Det handler om at skab flow og det gør vi gennem bevidstgørelse af dine udfordringer, brug af dine ressourcer og kvaliteter og ved at du sætter realistiske mål, så du føler at du rykker dig.

I samarbejdet med CoachSpirit bevæger du dig fra udfordring, gennem handlingsplan, ressourcehentning, implementering og integration mod mål og klarhed.

Selvindsigt og rum til refleksion danner basis for dine valg og skridt videre fremad.

Læs mere her »

Om Susanne

Susanne er en erfaren coach, der er møder dig præcis der, hvor du er. Hun udfordrer dig på dine overbevisninger, stiller skarpt på dine udfordringer, kommer hurtigt ind til kernen og er løsningsorienteret ift. at du kommer videre med det, du ønsker. Respekt, empati, skarpt fokus og integritet er nogle af de kendetegn, som fokuspersonerne sætter pris på ved Susanne.

Susannes coaching er en dialog med dig i fokus. Typisk varer en session 1 time. Hun tilbyder desuden:
Personlighedstests (Integrative Enneagram Solutions), der giver en valid indikation af din Enneagramtype og som er et eminent redskab til at skabe selvindsigt
Team-up, forløb for mindre teams i virksomheder.
Par-tjek forløb og coaching for jer, der ønsker status og hjælp i parforholdet.

Susanne Povelsen, CoachSpirit, er certificeret coach, Enneagramtræner, psykoterapeut, NLP Master og certificeret Par-tjek vejleder og PREP-kursusleder. Hun har erfaring med personlig udvikling igennem 25 år, har coachet langt over 1500 personer og har arbejdet med Enneagrammet i 15 år, og brænder for at bidrage til indsigter og til at skabe et liv i balance.

Læs mere om Susanne her »

Forfatter

Hun er forfatter til bogen ”Enneagrammet" (RoagerOlsen ApS), "Enneagrammet - kort og godt” (Indsigt Forlag) og hun er medredaktør på bøgerne "Succes på arbejdet", "Enneagrammets Visdom", "Mærk Livet" og "Rejsen ind i Nuet" (Indsigt Forlag).

Susanne Povelsen har i 4 år været bestyrelsesmedlem af International Enneagram Association - primært med opgaver omkring International Affairs, Affiliates og Accreditation.

Tags: Enneagram, personlig coaching, teams, team coaching parforhold, udfordringer som par, typer, type coaching, personlprofil, Enneagramtest, Par-tjek

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev