Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

Bliver vi coaches erstattet af en robot?

Bliver vi coaches erstattet af en robot?

Har leget med ChatGTP

 

Forleden dag ringede en potentiel kunde til mig og han lød overbevist om at det skulle være en ICF akkrediteret coachuddannelse.

Jeg spurgte ham selvfølgelig om hvordan han havde fundet ud af at det var ICF; jo sagde jeg spurgte ChatGtp og den bruger jeg rigtig meget.

Efterfølgende blev jeg mega nysgerrig (nysgerrighed at en af min topstyrker) og stillede selvfølgelig ChatGtp dette spørgsmål; ”hvilken coach certificering er den bedste”?

Her er svaret:

Der er flere forskellige coachcertificeringer tilgængelige, og det er svært at fastslå, hvilken der er "bedst", da det afhænger af dine specifikke behov og præferencer. Nogle af de mest anerkendte og respekterede coachcertificeringer inkluderer:

  1. International Coach Federation (ICF): ICF er en førende global organisation for professionelle coaches og tilbyder tre niveauer af certificering: Associate Certified Coach (ACC), Professional Certified Coach (PCC) og Master Certified Coach (MCC). ICF's certificeringer er bredt anerkendt og respekteret i branchen.
  2. European Mentoring and Coaching Council (EMCC): EMCC er en europæisk organisation, der tilbyder certificeringer til coaches på forskellige niveauer, herunder Foundation, Practitioner, Senior Practitioner og Master Practitioner. EMCC's certificeringer er også velansete og anerkendte internationalt.
  3. Center for Credentialing and Education (CCE): CCE tilbyder certificeringer inden for coaching gennem deres Board Certified Coach (BCC) program. CCE's certificering er anerkendt inden for sundhedscoaching, karrierecoaching og livscoaching.

Det er vigtigt at bemærke, at den "bedste" certificering for dig afhænger af dine specifikke mål, målgruppe og branche. Det er også vigtigt at overveje certificeringens omfang, kravene til at opnå den, og hvilken type coaching du ønsker at specialisere dig i.

Det er en god idé at forske i hver certificeringsprogram, deres krav, evalueringsprocessen og anerkendelse i branchen. Det kan også være nyttigt at tale med andre professionelle coaches og deltage i informationsmøder eller workshops for at få mere indsigt og afklaring.

Coachuddannelser er blevet stadig mere populære i de seneste år, da flere og flere mennesker søger personlig og professionel udvikling. En coachuddannelse giver en unik mulighed for at lære effektive kommunikations- og vejledningsteknikker samt at forstå de dybere aspekter af menneskelig adfærd og motivation. Uanset om du ønsker at blive en professionel coach eller ønsker at anvende coachingfærdigheder i dit eksisterende arbejde, kan en coachuddannelse være en berigende og givende oplevelse.

Det er da vildt ikke? Hvad kan det ikke ende med? Kan vi coaches risikere at blive overtaget af en robot?

Nå lige et par tanker fra mig?

Connie Friman - MCC fra ICF 

Skrevet af:

GROW2

Profilbillede af Connie Friman på Coach.dk

d. 13-06-2023 16:34

Læs mere om profilen her »

Søg i blandt

578

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
At fejle er ikke det modsatte af succes - Det er en del af succes  [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev