Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212

"Starting Point Counts"

"Starting Point Counts"

"Contrary to popular belief, receiving good news before bad news, can help you deal with the bad news more positively" (Legg & Sweeny, 2014)

Når det drejer sig om personlig udvikling og trivsel på arbejdspladsen med videre, sker det oftest, at man tager udgangspunkt i problemerne – i troen på at de (problemerne) skal ”løses”, og forsvinder de...

Men i de fleste tilfælde mister vi bare energien, bliver trætte, og idéerne og handlekraften til ændringer siver langsomt ud. Ja, bevidstheden om, hvad vi egentlig vil, bliver fjern, og vi går i 'overlevelsestilstand'. 

Mine erfaringer med hundredevis af sygemeldte (oftest pga. stress, angst, depression og ’ondt i livet’) samt pressede medarbejdere på arbejdspladser bekræfter, at når vi tager udgangspunkt i de resurser, der også er der, så er der meget mere energi til at tro på nye muligheder. Og rent faktisk handle på dem.

Og dermed kræfter til ”problemløsning” / ændringer.

Det giver langt bedre resultater at starte dér hvor der ikke er et problem, der skal fikses. At starte dér, hvor dit nervesystem er ”åbent”. Dér hvor du er OK. Og har adgang til dine resurser.

Coaching er at hjælpe dig til at være dér, hvor du er, som du er, når du er bedst - og i stand til at gøre det, du ønsker at gøre. Dét er langtidsholdbart!

 

Skrevet af:

AW-Coaching

Profilbillede af Arne Wesenberg på Coach.dk

d. 08-11-2023 14:00

Læs mere om profilen her »

Søg i blandt

578

aktive coaches fra HELE Danmark

Se nyeste Coachprofiler »
At fejle er ikke det modsatte af succes - Det er en del af succes  [Citater fra Coach.dk] Del et citat fra Coach.dk på facebook
Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev