Et liv i balance

v. Coach.dk

Et liv i balance

v. Coach.dk

8282 1212

8282 1212
Profilbillede af Rasmus Kaag på Coach.dk

Medlem siden

05-08-2013

Rasmus Kaag

Erhvervscoach og personlig coach

Specialer

Erhvervscoaching, Ledelsesudvikling, Medarbejdere & Teams, Personprofiler, Stress, Work / Life balance

Frederiks Allé 112B

8000 Aarhus C

31310598

31310598

31310598 Hjemmeside

Mine specialer er:

Det siger mine klienter:

Stress og angst efter et hårdt arbejdspres og en hård skilsmisse.


Jeg opsøgte Rasmus Kaag pga. stress og angst efter et hårdt arbejdspres og en hård skilsmisse.

Jeg havde lidt forbehold, inden jeg tog kontakt, da jeg havde et stort alkoholforbrug på daværende tidspunkt, og var lidt bange for at fortælle åbent om det.
Coachingforløbet har været enormt givende, og det gav mig nogle værktøjer til at komme videre i livet og se lys forenden af tunnelen.

Jeg har lært mig selv bedre at kende og har fundet ud af, at det er ok at have det lidt svært en gang imellem. Og at jeg ikke er den eneste, som har det således.

Det særlige ved Rasmus som coach er hans store menneskelig indsigt, ro og den målrettede coaching.

Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til alle, som går og tumler med noget, stort og småt.

Seniorprojektleder, 38 år

______________________________

Havde for mange opgaver arbejdsmæssigt, sov dårligt, var konstant træt og drænet.


Da jeg kontaktede Rasmus Kaag, var jeg presset i hverdagen. Jeg havde for mange opgaver arbejdsmæssigt, sov dårligt, var konstant træt og drænet, glemte ting og mistede overblikket både arbejdsmæssigt og privat.

Forløbet har betydet, at jeg er blevet meget opmærksom på, hvilke tegn min krop giver mig. Og at jeg skal lære at mærke bedre efter, når hovedet og kroppen er ved at sige fra.

Jeg oplevede coachingforløbet som meget professionelt. Jeg følte mig i trygge hænder, og der var tid til refleksion og fokus på, hvordan jeg havde det, og hvad jeg skulle arbejde med.

Rasmus er meget rolig og lyttende og kommer samtidig med gode observationer, som man måske ikke selv er opmærksom på. Man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder.

HR-koordinator, 42 år

______________________________

Jeg var knækket sammen på arbejde pga. stress, fordi jeg ikke selv kunne sige stop.


Da jeg tog kontakt til Rasmus Kaag, var jeg knækket sammen på arbejde pga. stress, fordi jeg ikke selv kunne sige stop.

Coachingforløbet har været rigtig godt og meget bidragende. Det satte mit liv og prioriteringer i perspektiv, og har hjulpet mig med at prioritere i mit liv nu.

Jeg har fået et meget større kendskab til mig selv, min krops signaler og mine egne grænser.
Jeg har lært at respektere mig selv og mærke efter, hvad jeg selv har brug for. Jeg har ligeledes lært at prioritere min tid, og at det er ok ikke at være med til alt.

Jeg føler, at Rasmus som stresscoach forstår at sætte sig i mit sted og samtidig sætte et spejl (perspektiv) op foran de ting, jeg selv siger, så jeg får beslutninger og situationer set fra andre vinkler.

Jeg vil anbefale Rasmus til alle, der står i samme situation som jeg selv. Folk, som har store ambitioner og har svært ved at sænke barren.

Rådgivende ingeniør, 27 år
______________________________

JTI - personlighedstest - fået opmærksomhed på mine ”blinde pletter”, og hvilke punkter der kan være gode for mig at beskæftige mig lidt med, så jeg udvikler mig.

Jeg er afdelingsleder på en døgninstitution, som i en længere periode har været under et stort pres. Vi har svært ved at fastholde og rekruttere nye medarbejdere. Der er et stort arbejdspres, og det udfordrer arbejdsmiljøet.

Min JTI-profil og typekode bekræftede mig i, at de værdier jeg har som menneske, også er det, som testen viser. Så der er en sammenhæng, som gør mig godt.

Jeg har fået opmærksomhed på mine ”blinde pletter”, og hvilke punkter der kan være gode for mig at beskæftige mig lidt med, så jeg udvikler mig.

Efter JTI-testen har jeg løbende oplevet effekt og forandring, når jeg står i situationer, hvor jeg kan genkende nogle af de eksempler, som testen viste. Det får mig til at reflektere, og jeg kan mere bevidst vælge at løse opgaverne på en anden – og tit mere konstruktiv og innovativ måde.

Jeg oplevede tilbagemeldingen som rigtigt godt forberedt, og det gav tryghed. Dialogen var åben, positiv, autentisk og troværdig. Rasmus var god til at komme med meningsfulde og konkrete eksempler, som understøttede det, som testen viste.

Som coach er Rasmus meget tillidsvækkende, og han har en anerkendende kommunikation. Han er meget opmærksom på den, han taler med, og har fokus på det hele menneske.

Jeg vil anbefale Rasmus Kaag til både kollegaer og private forbindelser.

Afdelingsleder på døgninstitution, 61 år

______________________________

Coach.dk - et liv i balance

Find vej

CVR 26152984

OM COACH.DK

Nyheder

Handelsbetingelser

Kontakt os

Vi passer på dine data

HVAD ER COACHING?

Find en Coach

Hjælp & råd

Indlæg

Arrangementer / Events

Tilmelding til nyhedsbrev

FOR COACHEN

Login

Opret gratis profil

Markedsføring af Coachuddannelse

Tilmelding til nyhedsbrev